Alimente care te scapă de senzaţia de FOAME

Alimente care te scapă de senzaţia de FOAME
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Fă primul pas pentru a scăpa de foamea toxică, cu cele cinci alimente recomandate de Dr. Fuhrman, potrivit yve.ro. Nu-ţi va fi niciodată foame dacă primeşti nutrienţii de care ai nevoie, cu un aport mic de calorii. Într-o săptămână, dacă mănânci alimentele următoare, vei scăpa de pofte şi, important, dacă ţii cură de slăbire, vei începe să scazi în greutate.

Boabele de fasole adzuki

Boabele de fasole adzuki, mici şi roşii, sunt pline de proteine, iod, potasiu, acid folic şi magneziu. De asemenea, sunt pline de fibre solubile, care te ţin sătul mai mult timp şi pot ajuta la scăderea colesterolului şi a nivelului de glucoză. Indicele glicemic scăzut le face să fie alegerea perfectă pentru cei care suferă de diabet şi pentru cei care au probleme cu glicemia. Boabele de adzuki sunt pline de amidon rezistent, ceea ce înseamnă că multe dintre caloriile pe care le conţin aceste boabe nu sunt absorbite de corp. Deci, boabele de adzuki au mai puţine calorii pe o anumită cantitate de produs.

Ca un plus, aceste boabe sunt uşor de preparat. Numite „boabe simple” pentru că nu au nevoie să fie înmuiate, boabele adzuki au nevoie de jumătate din timpul de preparare al altor boabe ca să fie gătite. Este uşor să găseşti boabe de adzuki proaspete. Sunt perfecte pentru supe, sosuri şi chiliuri.

Nucile caju

Nucile şi seminţele sunt cea mai bună metodă de a introduce grăsimi în dietă. Dr. Fuhrman recomandă folosirea nucilor pline de grăsimi în loc de ulei pentru dressingul de salată. Cei mai mulţi dintre noi consumăm 400 calorii la o salată numai din uleiul de măsline folosit ca dressing. Dressingul de salată (fără grăsimi sau cu grăsimi puţine) te poate face să te îngraşi, pentru că împiedică organismul să absoarbă nutrienţii pe care salata i-ar putea conţine. Grăsimile din nucile caju te ajută să absorbi nutrienţii din ingredientele din salată. Îţi vor da grăsimile de care ai nevoie evitând caloriile nefolositoare.

Folosind nucile caju pentru a face dressinguri, vei ajunge să pofteşti mereu salatele respective. Poţi face un dressing special pentru salate amestescând în blender nuci caju, seminţe de susan, oţet din vin alb şi portocale. CLICK AICI PENTRU A AFLA CE ALTE ALIMENTE TE POT AJUTA SĂ SCAPI DE SENZAȚIA DE FOAME

Citit 3634 ori Ultima modificare Marți, 24 Mai 2016 14:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.