Cum puteţi beneficia de sterilizarea GRATUITĂ a căţelului

Cum puteţi beneficia de sterilizarea GRATUITĂ a căţelului
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Primăria municipiului Galaţi a demarat, de luni, programul de sterilizare gratuită a câinilor cu stăpân de rasă comună şi metişi. Potrivit informării transmise de municipalitate, de această facilitate pot beneficia toţi proprietarii de câini de rasă comună şi metişi, care au domiciliul în municipiul Galaţi. Aceştia trebuie să completeze o cerere-tipizată la Registratura Generală a oraşului (strada Fraternităţii nr. 1), solicitare care va fi însoţită de: act de identitate, carnetul de sănătate al câinelui, codul unic al microcipului ataşat carnetului de sănătate.

De ce e nevoie de aceste documente? „Cerem carnet de sănătate pentru că gălăţeanul care vine cu câinele la sterilizat trebuie să facă dovada că îi aparţine câinele. Altfel, l-am luat pe Azorel din faţa blocului şi l-am dus la sterilizat. De asemenea, cerem şi să aibă microcip, care înseamnă că a fost luat în evidenţele naţionale, însemnând şi în acest caz că persoana şi l-a asumat. Este doar un prim pas prin care încercăm să reducem numărul de câini abandonaţi de pe străzi”, a declarat primarul Ionuţ Pucheanu.

Atenţie, la acest program sunt acceptaţi câinii care au vârsta de cel mult 11 ani.

„Stăpânii câinilor care urmează a fi sterilizaţi vor primi un tichet-aviz, în baza căruia se vor putea programa la Cabinetul Medical Veterinar Dr. Ştefan Mihaela-Veronica, situat în strada Oltului 43, bloc E5, parter, telefon 0236.477.800”, precizează Primăria.

Reamintim că procedura de achiziţie publică sterilizarea câinilor de rasă comună şi metişi cu stăpân a fost câştigată de Cabinet Medical Veterinar Ştefan Mihaela-Veronica, iar tariful va fi de 80 de lei fără TVA pentru sterilizare mascul şi 140 lei fără TVA pentru sterilizare femelă. Durata contractului este până la 31 decembrie 2017.

Citit 6124 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Martie 2017 01:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.