Imprimă această pagină

Programul de sterilizare gratuită continuă

Programul de sterilizare gratuită continuă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Unde dispar câinii prietenoşi şi sterilizaţi? * Sterilizare gratuită numai pentru căţeluşe şi pisici care se află în îngrijirea permanentă a persoanelor cu venit redus (pensionari) *

Dragi gălăţeni, dacă vă pasă într-adevăr de necuvântătoarele fără stăpân, citiţi cu atenţie mesajul Fundaţiei ROLDA. În ultimii ani, eforturile Fundaţiei ROLDA s-au concentrat şi către sterilizarea câinilor şi pisicilor fără stăpân (aduşi de către iubitorii de animale la clinica VETI MED a dr. Cornel Gingăraşu), abordând astfel o soluţie umană şi eficientă în încercarea de a reduce cât mai mult posibil numărul animalelor nedorite, abandonate, care suferă sub privirile noastre pe străzile din Galaţi.

ROLDA le mulţumeşte tuturor cetăţenilor care au contribuit la acest program şi care au respectat procedura, ajutând astfel sute de animale fără stăpân şi prevenind naşterea a altor mii în suferinţă şi nepăsare.

Apeluri disperate

„În ultimul timp, Fundaţia ROLDA primeşte un număr tot mai mare de apeluri disperate de la cetăţeni care reclamă că patrupezii protejaţi au fost tranchilizaţi de către hingheri şi la scurt timp (câteva ore) când aceştia i-au căutat în adăposturile locale nu i-au mai găsit, primind tot felul de explicaţii halucinante despre lipsa/dispariţia lor «misterioasă»”.

„Multe dintre aceste apeluri disperate se referă la câini sănătoşi, prietenoşi şi mai ales sterilizaţi (mulţi prin programul oferit de către noi şi sponsorizat de către donatorii noştri, faţă de care avem o mare responsabilitate”, se arată în comunicatul ROLDA.

Talonul de pensie

Începând cu luna următoare, ROLDA a decis să limiteze programul de sterilizare gratuită numai pentru căţeluşe şi pisici care se află în îngrijirea permanentă a persoanelor cu venit redus (pensionari) având în acest fel siguranţa că animalele sterilizate de către noi (cu ajutorul donatorilor şi sponsorilor noştri şi cu sprijinul cabinetului VETI MED) nu vor fi prinse şi ajutate să «dispară» în mod inexplicabil în diverse adăposturi.

„Invităm pe acei iubitori de animale care au în grijă căţeluşe sau pisicuţe (animăluţele să fie ţinute în casă, într-un spaţiu închis şi nu doar hrănite pe stradă) să sune pentru programări la 0748903612 sau direct la VETI MED – 0236462479, iar în ziua programării să se prezinte cu talonul de pensie şi carnetul de sănătate al animăluţului completat la zi”, anunţă ROLDA.

Pentru companii

ROLDA informează companiile care doresc sa o solicite direct pentru prinderea şi sterilizarea animalelor să se asigure ca spaţiile unde câinii sterilizaţi urmează să fie returnaţi după sterilizare sunt închise şi păzite, pentru a evita fonduri şi timp irosite în cazul în care câinii sterilizaţi vor fi tranchilizaţi şi vor „dispărea misterios”.

Pentru companiile care doresc servicii de capturare şi sterilizare a câinilor fără stăpân contactaţi ROLDA la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau 0748 903 612.

Citit 6048 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00