Târgul Apicol revine în 2012

Târgul Apicol revine în 2012
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Au venit ca nişte albinuţe, încărcaţi de bunătăţi şi au plecat… cu buzunarele pline. De bani, cum de ce?

Pe scurt, aceasta a fost povestea expozanţilor veniţi la „Târgul Apicol, Ediţia II –Toamnă 2011”, iar faptul este confirmat de Matei Saizu, apiculor gălăţean şi organizator al manifestării de la „Agro-Dunărea”.

„În prima zi, sâmbătă, 29 octombrie, au venit 32 de expozanţi, care şi-au vândut imediat marfa şi au plecat deja. Azi, duminică, sunt 21, care şi ei au vândut aproape tot. Oamenii sunt foarte mulţumiţi şi, ca o curioritate, dacă acum caută cineva foiţe de ceară pentru stupi, nu găseşte. S-a dat tot. În total, în ambele zile au fost 5.000 de vizitatori, invitaţii venind din Bistriţa Năsăud, Vaslui, Odorheiu Secuiesc. De la Galaţi au venit zece apicultori, alţi patru venind din judeţ. După tombola la care sunt puse în joc obiecte donate de invitaţi, show-ul se va închide. Sperăm să revenim în primăvară, în martie”, încheie Matei Saizu.

Cine s-a luat cu vorba şi a uitat să ajungă ieri la târg, mai are aşadar o şansă. Ne vedem la anul, în primăvară – până atunci, atacăm toţi mierea la linguriţă!

Citit 5529 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.