Scrisoarea unei mame - Dragă Moş Crăciun

Scrisoarea unei mame - Dragă Moş Crăciun
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Am primit la redacţie scrisoarea emoţionantă a unei mame, pe care o publicăm în cele ce urmează.

„Dragă Moş Crăciun, îţi scriu pentru că sunt foarte tristă şi mulţi oameni sunt foarte bucuroşi că peste puţin timp vei veni şi le vei oferi daruri. Eu te rog foarte mult să aduci un pic de sănătate celor doi copii ai mei care au mare nevoie de ea. Nu ţi-am cerut niciodată bogăţie sau putere, m-am mulţumit cu ce am putut avea din munca mea. Acum, însă, sunt un om disperat, fiica mea va merge la o operaţie foarte grea, cred că ştii şi tu ce înseamnă.

Te rog să-i aduci dacă nu multă sănătate, măcar un pic, să-l întăreşti pe fratele ei să o poată susţine şi ajuta pentru că şi el a suportat o operaţie pe cord deschis. Eu ce-aş mai putea să te rog? Mi-ai adus doi copii frumoşi, deştepţi, cuminţi şi cu frică de Dumnezeu. Iubesc oamenii necăjiţi, animalele părăsite, florile, dar şi ei suferă foarte mult şi au probleme. Aşa ţi-ai dorit tu, Moş Crăciun? Te-ai gândit cât sufăr eu?

A… Am uitat să-ţi spun: fiica mea se numeşte Maria Lorena şi a absolvit Facultatea de Litere, specializarea Engleză-Franceză, şi Facultatea de Ştiinţele Comunicării. A terminat şi un masterat în traduceri şi interpretariat şi a promovat examenul de titularizare şi cel de definitivat. Vezi, Moş Crăciun, nu te-am minţit, este un copil foarte bun şi foarte cuminte, iar pe lângă ea am muncit şi eu foarte mult să-i ajut pe amândoi să facă studii cât mai multe şi să poată lucra în oraşul în care s-au născut. Să ştii că am ajutat-o pe fiica mea foarte mult, pentru că are şase ani de când face navetă grea, la distanţe foarte mari, cu bagaje pline de materiale didactice, mâncare pentru o zi, nu mai vorbim de medicamente.

Am apelat la domnul inspector general Doru Resmeriţă, la domnul inspector general adjunct Onuţ Atanasiu, la doamna inspectoare Andra Ionescu şi la doamna inspectoare Doina Geru, asistaţi de domnul jurist Costică Coştoi, fără să ştie fiica mea, sperând că mă vor ajuta să-i uşurez puţin suferinţa. Deşi pe data de 14 decembrie plecăm la operaţie, dumnealor ştiu mai bine cum „au ajutat-o”.

Te-aş ruga foarte mult, Moş Crăciun, să le aduci daruri multe în suflet tuturor celor care au fost alături de noi la greu şi care au înţeles dificultăţile prin care trecem. Dar te rog la fel de mult să-i răsplăteşti cum crezi de cuviinţă şi pe cei care ne-au tratat cu răutate, neţinând cont că e vorba de sufletul unui om de 29 de ani, nevinovat pentru tot răul care i s-a întâmplat. Ştiu că ai să spui că-ţi cer prea mult. Nu-i nimic, dacă nu poţi, te rog să hotărăşti singur, eu pot primi tot ce îmi vei dărui. Rămân în aşteptare, Maria Gâbu”.

Dacă cineva cu suflet bun o poate ajuta financiar pe doamna Maria Gâbu să-şi ducă fiica la operaţie, vă aşteptăm la redacţie.

Citit 4942 ori Ultima modificare Marți, 13 Decembrie 2011 16:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.