Imprimă această pagină

Din cauza birocraţiei persoanele cu handicap au rămas fără bani de sărbători

Din cauza birocraţiei persoanele cu handicap au rămas fără bani de sărbători
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mai multe persoanele cu dizabilităţi din Galaţi ne-au reclamat zilele trecute faptul că au fost lăsate fără indemnizaţie chiar de sărbători.

Ar fi trebuit să primim indemnizaţia pe 15 decembrie. Ni s-a spus că o vom primi pe 24. Am aşteptat cu sufletul la gură, pentru că sunt singurii bani din care trăiesc. Nu ni i-au dat nici atunci. Ne-au spus că pe 27 decembrie. Astăzi am fost să-mi ridic banii, dar n-am primit nimic. Vom trece şi în anul nou cu buzunarele goale. Este nedrept ca tocmai acum să fim lăsaţi de izbelişte. Cei care ne fac asta s-au gândit măcar cum e să nu ai ce pune pe masă?”, ne spune supărată persoana de la capătul celălalt al „firului”.

Bineînţeles că, pentru lămurirea lucrurilor, am discutat cu directoarea generală a Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului: „Eu am semnat ordinele de plată care sunt la Trezorerie. Lipseşte avizul celor de la Ministerul Finanţelor, de aceea nu se pot efectua plăţile. Cei de la Trezorerie mi-au spus că-mi trimit chiar ordinele de plată înapoi. Le-am spus că nu le primesc şi că trebuie să rezolve problema”, spune aceasta, asigurându-ne că va face tot ce-i stă în putinţă ca oamenii să-şi primească banii.

Citit 1232 ori Ultima modificare Miercuri, 28 Decembrie 2011 17:30