Şocuri termice - Cât v-a venit factura pentru căldură?

Şocuri termice - Cât v-a venit factura pentru căldură?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Factura pentru căldura de care au beneficiat mai mult pe sponci în luna noiembrie le-a provocat adevărate şocuri termice gălăţenilor. Unii au simţit că-i ia cu călduri văzând cât au de plată, alţii au simţit că îngheaţă de-a dreptul în faţa tabelului. Şocuri au avut şi gălăţenii care se încălzesc graţie unei centrale termice, dar care plătesc „căldura din părţi”, cota parte pentru subsol şi ţevile neizolate care le străbat apartamentul, atât cât nu face. Câţiva dintre cititorii din ambele tabere au venit la redacţie pentru a se plânge.

„Trei camere, cinci calorifere şi o factură de 500 de lei, acesta este preţul pentru luna noiembrie. Este destul de mult, dar, oricum, mai este până la recordul de peste 700 de lei factura din ianuarie 2011”, ne-a declarat o cititoare.

„În noiembrie, deşi nu a fost foarte frig afară şi caloriferele s-au încălzit cu greu, factura pentru încălzire a fost de 90 de lei în condiţiile în care locuiesc singur, într-un apartament cu două camere, şi dau drumul la căldură seara, când ajung acasă. Sunt al treilea locatar în topul celor care plătesc cel mai mult”, ne-a declarat nemulţumit un gălăţean.

„În noiembrie nu am deschis deloc caloriferele, dar mi-a venit o factură de 220 de lei pentru două camere”, s-a plâns o altă cititoare.

Alţi trei cititori ne-au reclamat îngroziţi facturile pentru căldura din părţi, adică pentru ţevile care le străbat locuinţa şi subsolul neizolat: 53 de lei, 20 de lei şi, respectiv, 120 de lei!

Dumneavoastră cât v-a venit factura la încălzire? Aşteptăm răspunsurile dumneavoastră la secţiunea "comentarii". 

Citit 8031 ori Ultima modificare Duminică, 08 Ianuarie 2012 22:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.