Asta e reparaţie, pe Prelungirea Brăilei?!

Asta e reparaţie, pe Prelungirea Brăilei?!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În anul 2007, strada Prelungirea Brăilei a fost reparată. Reparaţie serioasă, dacă este să ne luăm după durata lucrărilor (peste patru luni de zile) şi după basculanta de bani înghiţită de cele câteva sute de metri dintre sensul giratoriu şi intersecţia cu strada Gheorghe Asachi.

Ca o dovadă că nu întotdeauna ce-i scump şi durează mult este treabă de calitate, prin aprilie 2008 strada s-a surpat. O lună au durat reparaţiile! În fine, zilele trecute, Prelungirea Brăilei s-a scufundat iar. Dacă este să ne luăm după panourile ce înconjoară surpătura, cauza este o ţeavă spartă de-a societăţii Apă-Canal. Am fi întrebat muncitorii ai cui sunt, dar de lucrat nu lucra nimeni acolo, ieri, la ora 11,00.

În fine, dincolo de faptul că, de vreo doi ani, strada amintită e mai mult în reparaţii decât deschisă circulaţiei, se cuvine să lansăm primarului Dumitru Nicolae o provocare: să ne spună cine e de vină?

Căci, din două una: ori reparaţiile s-au făcut de mântuială, iar cel care a semnat recepţiile e bun de plată, ori ţevile celor de la Apă-Canal sunt varză, deci ei trebuie să plătească refacerea străzii.

Citit 1106 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.