Medici veterinari acuzaţi de neglijenţă

Medici veterinari acuzaţi de neglijenţă
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

 

O gălăţeancă acuză doi medici veterinari de proceduri medicale neadecvate, ce au avut drept urmare decesul a două dintre cele patru pisici duse la cabinetul veterinar pentru nişte banale operaţii de sterilizare.

„Înainte de operaţie, i-am întrebat pe doctorii Ştefan dacă există vreun risc. Mi-au spus să nu-mi fac griji pentru că este o operaţie banală. Peste două ore m-am întors la cabinet pentru a lua pisicile. După circa o oră, am constatat decesul uneia dintre ele şi starea generală proastă a celorlalte. Revenită la cabinetul veterinar pentru a cere o explicaţie, mi s-a spus doar că „pisicile au probabil rinichi polichistici, fapt ce a determinat apariţia complicaţiilor”. M-a frapat în mod deosebit atitudinea dlui dr. Ştefan, care mi-a spus: «Dra, terminaţi cu plânsul, a murit, ce vreţi acum?»”, ne-a povestit Ramona Bârsan, stăpâna pisicilor. La două săptămâni după operaţii, o altă pisică din cele trei rămase a decedat, ca urmare a complicaţiilor.

Contactată telefonic, dr. Mihaela Ştefan ne-a spus că nu are nimic de declarat cu privire la acuzaţiile Ramonei Bârsan, dar că o va acţiona pe aceasta în judecată pentru acuzaţiile aduse.

Ramona Bârsan, la rândul ei, a depus deja plângere la Direcţia Sanitară Veterinară Galaţi, împotriva celor doi medici.

Citit 18344 ori Ultima modificare Duminică, 22 Aprilie 2012 15:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.