Întâlnirea voluntarilor "Let's do it, Galaţi!"

Întâlnirea voluntarilor "Let's do it, Galaţi!"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Voluntarii proiectului „Let’s do it, România!”, secţiunea Galaţi, sunt aşteptaţi sâmbătă, 12 mai, la acţiunea de curăţenie generală în municipiul Galaţi, dar şi în alte localităţi din judeţul nostru. „Şi-au anunţat participarea pe adresa electronică aproximativ o mie de voluntari din judeţul Galaţi. Pe această cale, facem apel către primăriile locale să-şi mobilizeze oamenii din localităţi şi să încerce să redea frumuseţea şi strălucirea mediului înconjurător”, spune Florin Tofan, manager de proiect pe Galaţi, şef Serviciu Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor.

Voluntarii care şi-au anunţat participarea, dar şi cei care doresc să se implice în acţiunea de curăţenie generală se vor prezenta sâmbătă dimineaţa, la ora 9,00, pe platoul din faţa Sălii Sporturilor.

Aici, responsabilii programului „Let’s do it, Galaţi!” vor repartiza voluntarilor saci şi mănuşi, pentru a aduna hârtiile şi gunoaiele care au fost aruncate la voia întâmplării la intrările şi ieşirile din municipiile Galaţi şi Tecuci, dar şi din celelalte aşezări gălăţene.

Citit 2132 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Mai 2012 20:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.