Caravana „Inimă de Copil” s-a încheiat: Sute de cadouri şi tot atâtea inimi fericite

Caravana „Inimă de Copil” s-a încheiat: Sute de cadouri şi tot atâtea inimi fericite
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cea de-a zecea ediţie a Caravanei „Dar din inimă, de Crăciun” organizată de Fundaţia „Inimă de Copil” din Galaţi şi-a stins scopul, acela de a aduce o rază de speranţă în sufletele unor copii şi în ale familiilor care se străduiesc din greu să îi întreţină.

Cu ajutorul donaţiilor oferite, peste 860 de cadouri au fost dăruite copiilor incluşi în programele sociale curente ale organizaţiei din Galaţi, Pechea, Cudalbi, Lieşti, dar şi copiilor proveniţi din familii sărace care învaţă la Şcoala nr. 2 Tecuci, Şcoala Gimnazială Frumuşiţa, Şcoala nr. 16 Galaţi şi Grădiniţa Fileşti. Peste 180 de voluntari din licee au dăruit din timpul lor „Inimii de Copil”, iar studenţii de la Metalurgie, elevii din CNVA, Colegiul elevilor liberali au organizat spectacole caritabile, tombole şi tot felul de acţiuni pentru a strânge fondurile necesare pentru cadourile pe care le-au oferit mai apoi. De exemplu, cu cei 1.800 de lei strânşi de ei, studenţii de la Metalurgie au cumpărat dulciuri, fructe şi încălţăminte de iarnă pentru 19 copii de la Şcoala 2 Tecuci, care nu mai veneau la şcoală din cauză că nu mai aveau cu ce să se încalţe.

Graţie gălăţenilor care au cumpărat felicitări sau obiecte decorative realizate de copiii fundaţiei sau au făcut donaţii s-au strâns aproape 22.000 de lei. De asemenea, 40 de copii din Elveţia care au decis să aibă un brad mai puţin împodobit şi un Crăciun mai simplu, oferind în dar copiilor „Inimii de Copil” 2.000 de franci elveţieni. Fondurile vor fi utilizate pentru ajutarea copiilor şi tinerilor aflaţi în grija Fundaţiei "Inimă de Copil".

Citit 1316 ori Ultima modificare Vineri, 04 Ianuarie 2013 18:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.