Gălăţenii supăraţi pe CFR Călători: Trenul Galaţi - Tg. Mureş nu trebuie anulat!

Gălăţenii supăraţi pe CFR Călători: Trenul Galaţi - Tg. Mureş nu trebuie anulat!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gălăţenii nu se împacă cu ideea că vor rămâne, după 15 februarie, şi fără trenul Interregio Galaţi - Târgu Mureş, pus pe lista anulărilor de către SNTFC „CFR Călători” SA. Pe ediţia online, dar şi telefonic, cititorii ne-au semnalat că măsura ar izola Galaţiul de restul ţării şi că pentru a ajunge la Târgu Mureş, Cluj sau Timişoara, ar trebui să piardă cel puţin şase ore în plus. Astfel că pentru gălăţeni "un drum prin Braşov până la Tg. Mureş, în loc de 9 ore şi 28 de minute - cât durează în prezent - ar ajunge aproximativ 14 ore”, ne spune Stoian Paraschiv din Galaţi. Prin Capitală timpul este şi mai mare... Durata călătoriei prin Bucureşti s-ar lungi până la 16 ore.

Inclusiv reacţiile de pe ediţia online a ziarului ne indică faptul că SNTFC „CFR Călători” SA „ar trebui să revină asupra organizării şi să pună Galaţiul în legătură şi cu municipiile Cluj şi Timişoara, cum se întâmpla cu ani în urmă. Pe lângă faptul că CFR-ul ne obligă să mergem în Transilvania şi în vestul ţării, musai prin Bucureşti, ne determină să ne orientăm către transportul rutier”, ne spune Pavel Ifrim din Galaţi.

În era informatizării, considerăm că SNTFC „CFR Călători” SA ar trebui să-şi schimbe atitudinea şi să nu mai considere că va eficientiza transportul pe linia de fier, determinându-ne să aşteptăm prin gări... 

Citit 6529 ori Ultima modificare Vineri, 01 Februarie 2013 15:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.