Facilităţi la Spitalul Judeţean: Şpaga va putea fi plătită şi cu cardul
Foto: Ultimul pacient trimis peste drum să scoată bani de pe card. De acum încolo plăţile vor putea fi făcute prin POS

Facilităţi la Spitalul Judeţean: Şpaga va putea fi plătită şi cu cardul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Află ce s-a mai întâmplat în Galaţi în ultima săptămână * Bacalbaşa fuge de la şedinţele CJ ca să nu piardă Suleyman Magnificul * Pregătiri speciale pentru Ziua Cudalbiului, sărbătorită astăzi


Contribuabil dat afară din clădirea Finanţelor pentru că a venit de 8 Martie doar cu flori

Un plătitor de taxe din Galaţi a fost evacuat vineri dimineaţă din sediul Finanţelor după ce a îndrăznit să se prezinte la ghişeu doar cu un buchet de zambile. Rică Floricică avea de plătit taxa auto pentru o maşină pe care tocmai o achiziţionase din Germania şi s-a gândit că ar fi de bun simţ să nu vină cu mâna goală chiar de 8 Martie, aşa că a cumpărat un buchet de flori. Ofensată de gest, tanti Varvara, de la ghişeul 4, l-a poftit pe domnul Valerică afară. "Incredibil, domnule, să vii de 8 Martie cu flori. Păi florile sunt greu de acceptat chiar şi în restul anului. Măcar un parfum ceva să fi adus", li s-a plâns tanti Varvara colegelor, imediat după ce l-a dat afară pe contribuabil.

Astăzi, 9 martie, la Cudalbi se sărbătoresc Ziua Satului şi hramul bisericii

Sfânta zi a celor 44 de pahare a fost transformată la Cudalbi în Ziua Satului, cu atât mai mult cu cât biserica are hramul în aceeaşi zi din an. Autorităţile locale au anunţat un program foarte încărcat pentru săteni. De la ora şase dimineaţa au loc concursurile de rachiu-viteză şi rachiu-rezistenţă, de la ora opt se va da startul maratonului tulburelului, iar în paralel se vor desfăşura competiţiile de sticlism, halbere şi coniac-canoe. Momentul culminant al zilei va avea loc la ora 12, când autorităţile locale vor înainta o adresă către Academia Română să înlocuiască în DEX termenul "săteni" cu "seteni". În plus, la biserica din sat va avea loc o sesiune specială de împărtăşanie, la care nu se va mai folosi linguriţa, ci polonicul.

Un student la "Dunărea de Jos" este bănuit că şi-ar fi făcut singur licenţa

Comisia de Integritate Academică (CIA) din cadrul Universităţii "Dunărea de Jos" analizează cazul unui student pe care profesorii îl suspectează că şi-ar fi scris singur licenţa. Nelu Castravete a intrat în atenţia comisiei după ce profesorul coordonator nu a descoperit nici măcar o frază copiată din alte teze sau de pe internet. "Aşa ceva nu s-a mai întâmplat până acum, va trebui să dea seamă în faţa comisiei. Sper să aibă o explicaţie bună, altfel riscă să îi fie retrasă diploma", a declarat profesorul coordonator. Comisia care va analiza cazul de originalitate va fi condusă de profesorul O.R.

Şedinţă de CJ încheiată brusc întrucât Bacalbaşa a fugit să vadă "Suleyman Magnificul"

Şedinţa de CJ care s-a ţinut marţi seară de la ora 18,00 a fost întreruptă brusc, la ora 19,30, după ce preşedintele Nicolae Bacalbaşa a dispărut chiar în toiul discuţiilor. Deşi, oficial, s-a motivat că lui Bacalbaşa i s-ar fi făcut rău, gurile rele susţin că, de fapt, preşedintele CJ a fugit acasă pentru că începea un nou episod din "Suleyman Magnificul". Teoria este susţinută şi de faptul că, la ora 22,00, Bacalbaşa s-a întors la şedinţă pentru a relua discuţiile. De asemenea, se pare că anestezistul Bacalbaşa a anunţat conducerea Spitalului Judeţean că nu va mai face nicio gardă noaptea până când nu va fi instalat în Secţia Anestezie un televizor ca să nu piardă Suleyman Magnificul în reluarea de la 1 noaptea.

Facilităţi la Spitalul Judeţean: şpaga pentru medici va putea fi plătită şi cu cardul

Spitalul Clinic de Urgenţă "Sf. Apostol Andrei" se modernizează. Printr-un proiect european accesat de preşedintele anestezist Bacalbaşa, toate secţiile au fost dotate cu POS, astfel încât pacienţii să poată plăti şpăgile la medici şi cu cardul. "Plicul cu bani este demodat şi, în plus, e purtător de microbi. Trebuia să ne aliniem la standarde pentru că mulţi pacienţi se plângeau că trebuie să traverseze strada ca să scoată bani de pe card. Dacă, Doamne-fereşte!, dădea vreo maşină peste ei? Nu eram şi noi responsabili?", a declarat preşedintele Bacalbaşa, după care a plecat să vadă noul episod din Suleyman Magnificul. Bacalbaşa a mai spus că studiază posibilitatea introducerii plăţii pe internet, astfel încât pacienţii să poată plăti direct de acasă, ca să evite microbii din spital.

Ion Ionescu vrea minimum 12 şpăgi compensatorii ca să plece de la Ecosal

Intrat în dizgraţia lui Marius Stan, Ionescu Armani, actualul director al Ecosal, a anunţat că îşi va semna propria concediere numai dacă Primăria va fi de acord să îi ofere cel puţin 12 şpăgi compensatorii. De asemenea, Ion Ionescu a mai cerut câte şase şpăgi compensatorii pentru fiecare membru PSD cu care a derulat afaceri în ultimii ani. "La cât bine am făcut până acum Partidului, cred că merit şi eu ceva. Din şomaj nu cred că pot să îmi cumpăr prea multe costume Armani, aşa că vreau să îmi refac garderoba înainte de a a pleca", a declarat Ionescu. Primarul Marius Stan nu este de acord cu cererile, el fiind dispus să ofere doar şase şpăgi, plus 50 la sută din încasările viitoare ale Oţelului din Champions League.

Senzaţional! La 25 de ani, un stelist din Galaţi a reuşit să promoveze în clasa a IV-a

Sesiunea specială de examene pentru steliştii din Galaţi a oferit în această primăvară o surpriză. Unul dintre cei examinaţi a reuşit să ofere răspunsul corect la întrebarea "cât face 2+2". Când Gelu Oiţă a răspuns 4, restul steliştilor care participau la examinare au strigat către comisie: "Mai daţi-i o şansă, mai daţi-i o şansă!". Comisia a notat răspunsul lui Oiţă şi l-a trecut direct în clasa a IV-a, deşi el era doar în clasa a II-a.

 

Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 3354 ori Ultima modificare Sâmbătă, 09 Martie 2013 16:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.