Cum să-ţi găseşti alesul sau aleasa pe internet

Cum să-ţi găseşti alesul sau aleasa pe internet
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

800.000 de români au cont pe sentimente.ro

În Galaţi, bărbaţii sunt în minoritate, fiind depăşiţi numeric de peste 7.000 de femei. Cum, statistic vorbind, sunt 93 de bărbaţi la o sută de femei, nu pare simplu să-ţi găseşti alesul, mai ales când cariera îţi acaparează timpul, iar pretenţiile sunt mari. Soluţia cea mai la îndemână ar putea fi datingul online. În Europa, zece la sută dintre burlaci şi burlăciţe îşi caută un partener pe site-urile matrimoniale! Iar faptul că şi la noi căutarea alesului pe internet câştigă tot mai mult teren este dovedit de faptul că sentimente.ro, liderul site-urilor pe acest segment, a ajuns la peste 800.000 de conturi înregistrate. Iată care este, potrivit sentimente.ro, profilul burlacului şi al burlăciţei care îşi caută dragostea pe internet.

Cine şi ce caută

Potrivit unei statistici realizate de sentimente.ro, numărul bărbaţilor care îşi caută perechea pe internet este mai mare (57 la sută) decât cel al femeilor (43 la sută). Cei mai activi utilizatori au între 40 şi 44 de ani şi sunt interesaţi mai ales de femei de aceeaşi vârstă. Cele mai căutate femei au între 30 şi 39 de ani şi primesc mesaje inclusiv de la bărbaţi mai tineri. Majoritatea utilizatorilor de pe sentimente.ro au venituri de până în 1.200 de euro, iar 47 la sută au studii superioare.

Ce vor bărbaţii? Femei de carieră, asta preferă 42 la sută, în vreme ce 34 la sută vor femei de casă, iar 24 la sută vor doar partenere foarte sexy! În cazul doamnelor, 38 la sută preferă băieţii buni, 15 la sută băieţii răi, 34 la sută o combinaţie între cele două, iar 6 la sută nu vor decât să pună mâna pe un bărbat, oricum ar fi!

Fizic, în topul preferinţelor conduce părul blond, preferat de 32 la sută dintre utilizatori, urmat de părul şaten şi brunet cu câte 16 la sută, în vreme ce zece la sută optează pentru roşcat, respectiv grizonat. Pentru 16 la sută nu contează decât ca partenerul să aibă păr! Ochi verzi sunt la egalitate cu cei albaştri, preferaţi de 38 la sută. Ochii negri fură inima a 16 la sută, iar cei căprui doar 11 la sută. Pentru doi la sută dintre utilizatori culoarea ochilor este irelevantă.

Poveşti de dragoste

Sentimentele trec, adesea, dincolo de ecran şi de tastatură. Camelia şi Ionel s-au cunoscut pe sentimente.ro, a doua zi s-au întâlnit, în cinci luni s-au căsătorit, iar după un an a apărut rodul iubirii lor, un băieţel!

Povestea lui Mihai şi a Cristinei (foto) a început tot pe acest site, unde au descoperit că se completează reciproc. Chimia puternică dintre ei i-a făcut ca la finele anului trecut el să o ceară în căsătorie, iar ea să accepte.

Citit 21289 ori Ultima modificare Vineri, 14 Iunie 2013 16:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.