FOTO EXCLUSIV / Vezi cum a scos Adamescu ultimii bani de la Oţelul
Foto: Fotomontaj: Bogdan Codrescu

FOTO EXCLUSIV / Vezi cum a scos Adamescu ultimii bani de la Oţelul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Deşi mulţi au crezut că Adamescu a luat de la clubul Oţelul nişte dosare, "Viaţa liberă" a descoperit că, de fapt, în duba care a venit luni, au fost încărcate ultimele baxuri de euro


Adamescu a terminat de încărcat toate lovelele clubului

Aşa cum se poate vedea şi din poza care însoţeşte acest text, oamenii lui Dan Grigore Adamescu au mai descoperit săptămâna aceasta o rezervă de euro din Champions League, pe care i-au încărcat într-o dubă şi i-au dus la Bucureşti. Surse din cadrul clubului susţin că noua cantitate de bani a fost descoperită accidental sub parchet, în urma unei inundaţii care a avut loc la sediu în urmă cu vreo zece zile. "Ţăranul de Stan mai ascunsese nişte lovele sub parchet. Noroc cu Gelu Popescu, care a făcut exces de zel cu udatul gazonului şi a turnat nişte apă şi prin încăperile clubului. Parchetul s-a umflat şi, hopa, de dedesubt au început să iasă bănuţii", a declarat Dan Grigore Adamescu. Odată cu acest nou transport, patronul Oţelului a terminat de devalizat clubul, săptămâna viitoare urmând să fie declarat falimentul. "Dacă nu mai sunt bani înseamnă că e faliment, nu? Asta e, viaţa este extrem de dură şi are nenumărate aspecte complexe", a mai comentat nesătulul Adamescu.

Marius Stan, implorat de gălăţeni să nu părăsească Primăria: "Nu vezi ce s-a întâmplat la Oţelul după ce ai plecat?"

Sute de gălăţeni îngrijoraţi s-au adunat joi în faţa Primăriei ca să îl roage pe Marius Stan să nu părăsească oraşul, aşa cum se tot aude că îşi doresc colegii săi din USL. Oamenii au decis să creeze o mişcare de susţinere pentru actualul primar nu pentru că l-ar iubi, ci dintr-un motiv extrem de pragmatic: ce a lăsat în urmă Stan s-a distrus. "Cu toţii suntem martori la ceea ce se întâmplă acum la Oţelul. Ne este frică să nu se întâmple la fel şi cu oraşul. Dacă pleacă din fruntea Galaţiului, ne pândeşte insolvenţa şi apoi falimentul. Plus că există riscul ca mare şef prin Primărie să vină Narcis Răducan. Nu putem accepta aşa ceva. Oamenii ar trebui să înţeleagă că după ce Stan pleacă dintr-un loc urmează prăpădul. Îl rugăm să stea la Primărie toată viaţa", a declarat Rică, susţinător al lui Marius Stan.

Sondaj de opinie printre politicienii gălăţeni: "Ce-aţi face cu banii dacă aţi câştiga la loto?"

Florin Pâslaru: "Ce-aş face cu 8 milioane de euro? Aş plăti o parte din salariile restante la TVG. Hai, bre, c-am glumit..."

Marius Stan: "Ce aş putea să fac cu banii? I-aş da lui Adamescu şi pe ăştia, cu condiţia să mute şi echipa la Bucureşti, nu doar sediul clubului".

Eugen Durbacă: "Nici nu m-aş obosi să mă duc să-i ridic. Din două telefoane strâng mai multă şpagă".

Nicolae Bacalbaşa: "Aş face încă un episod din seria Spiderman, cu mine în rolul pricipal".

Nicuşor Ciumacenco: "Mi-aş plăti datoriile la cămătarii care mi-au finanţat campania electorală".

Eugen Chebac: "Aş bea de bucurie două, trei zile, după care m-aş împrumuta ca să mai beau un whiskey".

Mircea Toader: "I-aş băga pe toţi în casă, să nu mai zică nevastă-mea că ea câştigă mai mult ca mine. În plus, aş fi ceva mai selectiv cu şpăgile".

Marius Necula: "Mi-aş plăti o parte din şpăgile restante la Toader ca să mă pot întoarce la PDL".

Radu Cosca: "Cu banii de la loto şi cu ce mai am eu prin conturi mi-aş cumpăra Elveţia".

Victor Paul Dobre: "Mi-aş cumpăra nişte ţigări, ca să nu mai iau de la ziarişti la conferinţele de presă".

Mihail Boldea: "Şi eu tot ţigări mi-aş cumpăra. Chiar dacă nu fumez, ştiu că în pârnaie ţigările te vindecă de usturimile anale".

Dumitru Nicolae: "Mi-aş face abonament pe viaţă la Transurb".

Aurel Nechita: "Am trecut într-o nouă etapă a vieţii: de-acum numai titlurile onorifice mă mai satisfac"

Fostul decan al Facultăţii de Medicină şi Farmacie din Galaţi şi fostul senator Aurel Nechita a intrat într-o nouă fază a existenţei sale. După ce, ani la rândul, a fost obişnuit cu zeci de funcţii în comitete şi comiţii, Aurel Nechita a ajuns la concluzia că toate sunt simple deşertăciuni şi că nimic nu e mai important în viaţă decât aprecierea oamenilor din jur. Astfel, pentru început, el a comandat la Consiliul Judeţului o diplomă de onoare prin care i se recunosc meritele de pionier al învăţământului medical în Galaţi. "L-am sunat pe Bacalbaşa şi i-am cerut o diplomă, că doar nu dă de la el. La următoarele serbări ale oraşului vreau o diplomă de cetăţean de onoare, ca să îmi completez seria pe care am început-o la grădiniţă, cu cel mai cuminte şoim. În ceea ce priveşte activitatea de senator, mi-a promis Ichim că mă ajută cu o diplomă de cel mai bun parlamentar. Nimic nu se compară cu satisfacţia de a te şti iubit de semenii tăi. În rest, totul este vanitas vanitatum", s-a confesat Nechita unor apropiaţi.

Ca să facă economie la biletele Transurb, un pensionar n-a mai coborât din Isuzu din februarie

Fără abonament la liber pe mijloacele de transport în comun, pensionarii gălăţeni se dovedesc foarte inventivi ca să nu consume toate biletele primite moacă de la Primărie. De exemplu, pensionarul Gelu a urcat într-un autobuz în februarie şi nici până astăzi nu a mai coborât. "Se plimbă toată ziua, iar noaptea doarme în depou. De obicei îi şterpeleşte pacheţelul şoferului ca să mănânce, iar pentru igiena zilnică foloseşte apa recoltată de la transpiraţia altor călători", a explicat un oficial Transurb.

Meteorologii anunţă că vom avea o iarnă grea / Sute de cudălbeni deja s-au baricadat în cârciumi şi aşteaptă înzăpezirea

Meteorologii anunţă că iarna 2013-2014 va fi una foarte grea, cu căderi masive de zăpadă şi viscole puternice. La auzul veştii, sute de cudălbeni nu au mai pierdut vremea şi s-au baricadat deja în cârciumi, unde aşteaptă să se dezlănţuie potopul alb. "De-acum poate să ningă, poate să viscolească, noi ne-am adăpostit. Am fi putut să mai aşteptăm, dar de ce să riscăm? Dacă ne prindea vijelia pe drum sau pe acasă? Aşa, mai bine stăm în cârciumă şi aşteptăm potopul. Suntem pregătiţi pentru o iarnă grea, vom ieşi de aici prin mai 2014", a spus nea Ion.

Farmacia de la Spitalul de Copii a fost demolată pentru că nu avea la vânzare pastile Orbit

Adevăratul motiv pentru care farmacia din faţa Spitalului de Copii a fost dărâmată este faptul că, au descoperit inspectorii Primăriei, aici nu se vindeau pastile Orbit. "Toate celelalte chioşcuri din oraş dau pastile Orbit la bucată în loc de rest. Cum e posibil ca o farmacie să nu dea pastile Orbit? E inadmisibil", a declarat un funcţionar din Primărie.

Primăria vrea să mute Serbările Galaţiului vara: "Banii spălaţi se usucă mai repede în iulie"

Un oficial din Primăria Galaţi a dezvăluit, pe surse, care este raţionamentul pentru care Serbările Galaţiului ar urma să fie mutate pe timp de vară. "Pur şi simplu este o chestiune practică. În noiembrie, banii spălaţi se usucă în două zile. Aşa, în iulie, se usucă într-o oră. Am încercat varianta cu Ziua Copilului şi a funcţionat de minune", a declarat funcţionarul anonim.

Shaormăriile Passage vor avea program non-stop: "Cei mai mulţi cocalari se hrănesc noaptea"

Conducerea lanţului de magazine fast-food Passage a luat decizia de a prelungi programul de lucru, după ce a studiat comportamentul cocalarilor din Galaţi. "Ziua probabil că dorm, obosiţi de la liniuţele de pe Faleză. Noaptea, în schimb, caută să se hrănească. Iar noi le oferim ceea ce le place lor: orice, cu de toate", a declarat patronul Passage.

Narcis Răducan neagă că l-ar pupa în fund pe Adamescu din interes: "Pur şi simplu are un poponeţ irezistibil"

Narcis Răducan, purtătorul de cuvânt al patronului Oţelului, a ţinut să risipească zvonurile care circulă în anumite medii cum că ar fi nevoit să adulmece dosul lui Dan Grigore Adamescu. În cadrul unei întâlniri cu suporterii, Răducan a spus răspicat că nu are niciun interes să îşi perieze şeful şi că, pur şi simplu, această activitate îi face plăcere. "Nu o fac de nevoie, aşa cum susţin unii. Pur şi simplu îmi face plăcere, că are un poponeţ atât de apetisant... Eu nu sunt făţarnic să pup în fund fără să-mi pese. Dacă pup în fund pe cineva. atunci să ştiţi că o fac cu cea mai mare plăcere. Nu am niciun interes ascuns", s-a confesat Narcis Răducan suporterilor.

Silviu Ilie, dezamăgit de Badea Ion: "O fi având nume de ţăran, dar Grigoraş pocnea mai bine"

Fundaşul Oţelului Silviu Ilie este pur şi simplu decepţionat de noul antrenor al echipei, Badea Ion. El le-a declarat unor colegi că se aştepta ca Badea Ion să fie ceva mai ţăran, aşa cum sugerează şi numele lui, doar că ultimele săptămâni de antrenamente au demonstrat taman contrariul. "Când am auzit de Badea Ion, eram convins că mă va rupe cu bătaia. De unde? Ăsta abia urlă la tine dacă ratezi. Şi, credeţi-mă, ratez mult şi intenţionat. Păi, Grigoraş când mă pocnea o dată îmi zburau mucii pe pereţi. Mi se zguduiau creierii, nu alta. Badea ăsta parcă e un pămpălău. Îţi zice unde ai greşit, te ia cu binişorul, nu ştiu, parcă nici nu ştie cu cine are de a face", a comentat Silviu Ilie.

De ce joacă Oţelul cu porţile închise: odată cu banii şi dosarele, Adamescu a luat şi cheile de la stadion

Deşi unii suporteri îl bănuiesc pe antrenorul Badea Ion de strategii complicate menite să îi asigure succesul în dificila confruntare cu extratereştrii de la Corona Braşov, în realitate, explicaţia este mult mai simplă: când a luat banii şi dosarele de la club, patronul Adamescu a plecat şi cu cheile de la stadion. "La meciurile din campionat studiem posibilitatea ca şi adversarii să fie ţinuţi la poarta stadionului. În felul acesta avem asigurat un egal dacă Doamne fereşte! câştigă ei mingea la tragerea la sorţi", a spus Badea Ion.


Precizare

Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 4206 ori Ultima modificare Vineri, 19 Iulie 2013 18:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.