PAMFLET/ Pâslaru joacă în filme: E vedeta ecranizării "Man of Steal"
Foto: Fotografie trucată. Fotomontaj: Bogdan Codrescu

PAMFLET/ Pâslaru joacă în filme: E vedeta ecranizării "Man of Steal"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După Bacalbaşa, şi Florin Pâslaru va juca rolul unui supererou: Omul de Hoţel

Inspirat de succesul colegului său de partid Nicolae Bacalbaşa, care joacă în mod constant la Galaţi rolul Spiderman, deputatul PSD Florin Pâlsaru s-a insinuat şi el pe afişele unei superproducţii cinematografice: "Man of Steal", tradus la noi "Omul de Hoţel". Filmul va avea premiera în Galaţi la sfârşitul anului, însă producătorii au dat deja publicităţii câteva detalii despre scenariu. Este vorba despre un superhoţ care reuşeşte să fure doar cu puterea minţii. De exemplu, dacă doreşte să îşi tragă un comision la o sărbătoare derulată la Galaţi, e suficient să se gândească la asta şi, hop, banii i-au intrat în cont. Asta spre deosebire de un hoţ obişnuit, care e nevoit să caute cântăreţi cărora să le dea câte o mie de euro, dar să le facă factură pe 5.000. "Rolul mi se potriveşte mănuşă, parcă e făcut pentru mine. Întotdeauna i-am admirat pe cei care au puteri supraomeneşti şi reuşesc să facă ceva pentru oamenii din jurul lor, măcar pentru doi, trei", a declarat Florin Pâslaru. Producătorii filmului "Man of Steal" s-au oprit la Florin Pâslaru abia după o preselecţie foarte dificilă, la care au mai participat Eugen Durbacă, Mircea Toader şi Dan Nica. "Ne-a fost greu să alegem, toţi erau buni pentru rolul acesta. Ne-am oprit totuşi la Pâslaru pentru că el are potenţial. Ceilalţi au ajuns deja la apogeul carierei, Pâlsaru e încă flămând după performanţă", a declarat producătorul peliculei.

Peneliştii gălăţeni, obligaţi să meargă în concediu la Albena / Se salută numai în bulgară: "Dobre-n veci"!

Membrii PNL Galaţi nu au voie să meargă în concediu decât la vecinii bulgari. Este ultima regulă pe care a impus-o eternul lider maxim al partidului, Victor Paul Dobre, nemulţumit de faptul că, de fiecare dată când se întorceau din străinătate, subalternii lui din PNL îl salutau în diverse limbi exotice, pe care nu le înţelegea. "Acum e simplu. Toată lumea merge în Bulgaria şi, la întoarcere, salută în limba vecinilor de la sud de Dunăre. Lui Dobre îi creşte inima automat când îl aude pe câte unul că îl salută cu melodiosul refren «Dobre-n veci!»", a declarat un membru PNL care nu i-a contestat niciodată autoritatea lui VP. Ca să nu îl supere pe Dobre, cei întorşi din concediu trec pe la partid doar seara, pentru că, nu se ştie din ce motiv, liderului PNL nu îi place decât echivalentul bulgar al salutului "Bună seara". "Probabil i se trage de la şeful PNL la nivel naţional, care vine în fiecare seară la partid, imediat ce se trezeşte", a mai comentat membrul PNL.

Inventar de o săptămână la şaormăriile Passage / Sute de cocalari intră în post negru

Sute de cocalari gălăţeni, membri ai sectei "Rugăciune cu de toate", intră de luni în post negru, în cadrul unui ritual de purificare programat a se derula pe o perioadă de şapte zile. Postul negru se suprapune perfect cu inventarul pe care l-a anunţat patronul şaormăriilor Passage, Ali Yildirir. "Este modul nostru de a ne apropia spiritual de desăvârşire. Noi nu putem mânca decât şaorma cu de toate şi profităm de inventarul de la Passage ca să intrăm în contact cu latura spirituală a identităţii noastre", a declarat cocalarul Iulian, posesor al unui BMW alb. Pentru mulţi dintre cocalari urmează, aşadar, o perioadă dură, în urma căreia vor rămâne în viaţă doar cei cu adevărat puternici. "După o zi fără şaorma cu de toate intri deja în sevraj. După două ţi se cam întunecă, iar de la a treia zi încolo intri în comă. Aici nu ţine de voinţă, oricum noi suntem slabi de înger şi cedăm. Pur şi simplu nu o să avem de unde să mâncăm şaorma cu de toate, iar altceva nu putem mânca. Sper să supravieţuim", a completat cocalarul Iulian. Inventarul de o săptămână la şaormăriile Passage este necesar deoarece, susţine patronul, din incintă lipsesc de toate.

Studiu: Un singur pensionar din 10 ştie unde se duce când urcă în autobuz

Cercetătorii gălăţeni de la Universitatea "Dunărea de Jos" au ajuns la concluzia că cei mai mulţi dintre pensionarii care folosesc mijloacele de transport în comun ale Transurb habar nu au ce urmează să facă la destinaţie sau că, mai mult, nici nu ştiu care este destinaţia. În cadrul unui sondaj realizat în staţiile de autobuz, zece la sută dintre cei intervievaţi au declarat că ştiu exact unde se duc, respectiv la piaţă. 44 la sută au răspuns că nu ştiu, iar restul de 46 la sută au bifat răspunsul "nu mă interesează". "Acesta este motivul pentru care nimeni nu mai întreabă ce număr are autobuzul. Pur şi simplu se urcă şi aşteaptă să plece, indiferent de direcţie", a declarat cercetătorul Gelu.

Primele cuvinte ale unui pacient căruia i s-a extirpat creierul: "Iubesc manelele, forţa Steaua!"

Intervenţie chirurgicală remarcabilă la Spitalul Judeţean Galaţi: un bărbat în vârstă de 33 de ani a supravieţuit unei operaţii de extirpare a creierului. "Bănuiam că se poate trăi şi fără creier, doar trăim în Galaţi şi vedeam zilnic oameni care se uitau la OTV sau care ascultă manele. Aşa că am decis să luăm un om normal şi să îi scoatem creierul să vedem ce se întâmplă. Acum, pacientul respiră, se hrăneşte, bea, doarme, deci e bine", a declarat chirurgul care a realizat intervenţia. Se pare că primele cuvinte ale pacientului, imediat după ce a fost scos de la Reanimare au fost "Iubesc manelele, forţa Steaua". "Vom studia în ce măsură i-a fost afectat şi comportamentul, pentru că din punct de vedere fizic e ok", a mai spus chirurgul.

Campionatul judeţean de băutură / Cudălbenii, umiliţi de pompieri: "Ăştia beau de sting"

Pentru prima dată în istoria campionatului judeţean de băutură, cudălbenii au pierdut titlul suprem în faţa echipei de pompieri din Galaţi. "Aşa ne trebuie dacă i-am subestimat. Ne-am crezut învingători dinainte, dar nu am avut ce să le facem. Ăştia beau de sting", a declarat Gelu Păhărel, unul dintre membrii echipei medaliate cu argint. Cudălbenii au făcut totuşi contestaţie, susţinând că nu e corect ca trei sferturi din echipa adversă să provină din Cudalbi.

Preşedintele Bacalbaşa, acuzat că se dopează cu Nurofen: "Ţinta lui este puterea"

Preşedintele CJ Nicolae Bacalbaşa este acuzat de adversarii politici că se dopează ca să câştige toate duelurile din şedinţele de consiliu. "Sigur ia ceva, că prea e puternic", a spus un consilier PDL. În replică, Bacalbaşa a declarat că singura pastilă pe care a luat-o în ultima vreme a fost un Nurofen. "M-a cucerit reclama aia de la televizor, mi-a plăcut sloganul «ţinta lui este puterea»", a declarat Bacalbaşa.

Un gigolo şi-a dat demisia de la Finanţe: "Aveam 90 la sută şanse să mă combin cu cineva din familie"

Un angajat al Finanţelor Publice din Galaţi cunoscut pentru faptul că e un adevărat cuceritor şi-a dat demisia după numai câteva săptămâni de la angajare. "Eu mă angajaz doar ca să am un loc unde să îmi pun în valoare farmecul, poate pică ceva la pat. Dar, vă spun, la Finanţe era prea riscant pentru că avem şanse mari să dau peste cineva din familie. Nu am suportat gândul, aşa că am demisionat", a declarat fermecătorul Gică.

Succes răsunător al unei bănci la Măstăcani: a instalat un bancomat care dă bani la caiet

O bancă a reuşit să dea lovitura la Măstăcani cu un nou produs financiar. A instalat în mijlocul comunei un bancomat care dă bani la caiet. "Oamenii vine, se trec pe caiet, semnează şi primesc banii. Nivelul rulajului în Măstăcani a crescut de o mie de ori după instalarea bancomatului", a declarat un oficial al băncii.

O alimentară a fost jefuită în timp record: "În trei minute băieţii de la Garda Financiară erau plecaţi"

Cel mai rapid jaf din istoria Galaţiului s-a petrecut joi, la o alimentară din cartierul Micro 39. "Băieţii de la Garda Financiară au fost foarte rapizi de data aceasta. Totul a durat numai trei minute. Au venit, au luat banii şi duşi au fost. Se vede că sunt profesionişti", a declarat patronul societăţii jefuite.

NAVROM nu face profit din traversarea cu bacul: "Doar cu pescuitul obleţilor ne menţinem pe plus"

Conducerea NAVROM susţine că activitatea de traversare cu bacul nu aduce niciun beneficiu companiei, profitul fiind realizat prin activităţi complementare. "Trecerea cu bacul e mai mult o activitate socială, ajutăm oamenii să ajungă pe malul celălalt. Nu ne interesează să scoatem bani din această afacere. Ca să ne susţinem activitatea apelăm la mici trucuri, cum ar fi pescuitul de obleţi. Uitaţi, de exemplu, anul trecut, cu traversarea am fost pe minus, însă am scos un profit de 5 milioane de euro din vânzarea obleţilor", a declarat Rică Podaru, manager NAVROM. Senatorul Viorel Ştefan, acţionar la NAVROM, susţine că va diversifica activitatea firmei. "La anul vom pescui şi guvizi, şi şalău, şi caras", a spus Ştefan.

Alexandru Jula, nemulţumit că nu mai are public: "La primul meu concert au venit 10.000 de daci"

Cunoscutul cântăreţ gălăţean Alexandru Jula este supărat că nu mai are succesul de altădată, la concertele sale sălile fiind mai degrabă goale decât pline. "Pe vremuri nu era aşa. Muzica de calitate era foarte apreciată. Îmi amintesc, de exemplu, că, odată, am cântat chiar în faţa a 10.000 de daci. Treaba s-a stricat prin Evul Mediu, când au venit turcii. Au adus cu ei ritmurile de manele, nu mai aveai loc de ei la Cotul Pisicii", a spus, supărat, Alexandru Jula.

Coadă la Evidenţa Populaţiei / Mii de Mariani îşi schimbă numele ca să nu dea de băut

Serviciul Evidenţa Populaţiei de la Galaţi este asaltată în acest zile de mii de gălăţeni care poartă numele de Marian şi care cer să îşi schimbe identitatea, măcar temporar. Surse din cadrul instituţiei afirmă că acest fenomen se petrece în fiecare an la început de august, înainte de Sfânta Marie, motivul invocat fiind faptul că oamenii nu mai vor să dea de băut. "Am zeci de prieteni care mă aşteaptă la cotitură. În anii trecuţi a trebuit să fac împrumut la bancă, nu se mai poate. Stau acum la rând să-mi schimb numele măcar pentru o săptămână, două. După aia mă întorc la numele de Marian", a declarat, sub protecţia anonimatului, M. Nedelcu.

Hoarda Financiară


 

Precizare

Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 2060 ori Ultima modificare Duminică, 11 August 2013 11:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.