Voluntari irlandezi, la Fundaţia "Bunul Samaritean" din Nicoreşti

Voluntari irlandezi, la Fundaţia "Bunul Samaritean" din Nicoreşti
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Voluntarii asociaţiei din Irlanda care sprijină Fundaţia “Bunul Samaritean” din Nicoreşti au venit şi anul anul acesta la cei de care au grijă de la depărtare. Săptămâna trecută, irlandenzii le-au organizat elevilor care frecventează fundaţia mai multe activităţi recreative, de la ateliere de artă plastică până la ore de mişcare în aer liber. Micuţii au învăţat însă şi câteva lecţii importante, atunci când au mers în părculeţul din sat şi, ajutaţi de voluntari, au vopsit băncile şi leagănele şi au înlocuit piesele furate. Nu în ultimul rând, ca să dea un alt exemplu bun comunităţii, au făcut curăţenie în parc.

Oaspeţii din Irlanda nu au uitat nici de ceilalţi localnici ajutaţi de Fundaţia “Bunul Samaritean”, incluzându-i aici şi pe rezidenţii cu dizabilităţi. Lor le-au pregătit o excursie de o zi în tabăra din Pădurea Buciumeni.

Ca în fiecare an, preşedintele fundaţiei din Nicoreşti, Claire Melinte, le-a mulţumit voluntarilor din Irlanda, dar şi localnicilor, pentru ajutorarea copiilor şi a celorlaţi beneficiari ai organizaţiei.

Citit 2323 ori Ultima modificare Miercuri, 28 August 2013 10:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.