Şmentalistul Florin Pâslaru, favorit la "Românii au talent"
Foto: Fotomontaj: Andra Amălinei

Şmentalistul Florin Pâslaru, favorit la "Românii au talent"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* După ce l-a lăsat pe Andy Moisescu fără lovele chiar la preselecţia "Românii au talent", Florin Pâslaru se numără printre cei mai buni concurenţi ai celebrei emisiuni de la Pro TV


Florin Pâslaru s-a înscris la Românii au talent: "Sunt cel mai tare şmentalist"

Deputatul PSD Florin Pâslaru are cele mai mari şanse să câştige ediţia de anul acesta a emisiunii "Românii au talent", care se va difuza din această toamnă la Pro TV. Potrivit unor surse din partid, politicianul gălăţean deja a trecut de preselecţia care a avut loc în urmă cu zece zile la Galaţi, unde i-a impresionat pe Andra, Andy şi Mihai Petre cu un număr special de şmentalism. "I-a dat pur şi simplu pe spate. Cică Florin l-a întrebat pe Moisescu câţi bani are la el în buzunar. Moisescu a zis că are 500 de lei, iar Florin i-a tăiat-o repede: «Ia mai verifică o dată». Şi când a băgat Moisescu mâna în buzunar, canci lovelele, nu mai erau. Iar Florinel, cu faţa aia a lui de om şugubăţ a băgat mâna în buzunarul lui de la blugi şi a intrebat: «Ăştia sunt?». Băi, îţi zic, a fost tare de tot. Toată lumea l-a aplaudat în picioare", ne-a povestit o sursă din PSD, care a dorit să îşi păstreze anonimatul. Potrivit martorilor, Florin Pâlsaru a primit trei de DA, însă este de aşteptat ca la următoarele ediţii să vină cu numere cu adevărat incredibile. Aceleaşi surse din partid susţin că Pâslaru se pregăteşte deja pentru marea finală, cu un număr special de dispariţie misterioasă a unei fabrici de procesare a peştelui. "Pentru mulţi pare greu ce face Florin, dacă nu imposibil. Pentru el, însă, e floare la ureche", a mai comentat sursa.

Nervi la Matca: "Şi Roşia noastră e plină de chimicale, dar nu protestează nimeni"

Sătenii din Matca sunt de-a dreptul enervaţi de faptul că nimeni în ţara asta nu protestează vizavi de produsele lor, aşa cum se întâmplă în cazul Roşia Montană. "Şi Roşia noastră e plină de tot felul de chimicale şi nu am văzut niciun hipster în Piaţa Universităţii care să salveze Roşia Mătcaşă. Parcă nici nu existăm. E aşa o bătălie pe roşia montană şi nimeni nu se mai gândeşte la roşia de seră. Ne străduim de la an la an să o facem tot mai puţin comestibilă, dar până unde să mergem ca să fim şi noi băgaţi în seamă? Să punem şi noi cianuri? La o adică facem şi asta, numai să protesteze cineva şi împotriva noastră", a declarat un legumicultor din Matca. Localnicii susţin că mai fac şi anul viitor o tură de roşii contaminate şi, dacă nu protestează nimeni, vor băga dinamită în legume. "Măcar în pieţele de legume să protesteze cineva dacă în Piaţa Universităţii nu o face nimeni", a mai spus un mătcaş.

Pe modelul city-managerului Aurel Vlaicu, Marius Stan să schimbe denumirea CNMK în CNMS

Primarul Marius Stan e foarte supărat de când şi-a dat seama că city-managerul din instituţia pe care o conduce deja a primit recunoştinţă din partea comunităţii: numele lui Aurel Vlaicu a fost dat deja unei instituţii de prestigiu din Galaţi, Liceul Metalurgic, care se numeşte acum Colegiul Tehnic "Aurel Vlaicu". "Întâi am fost supărat, aşa că am făcut tot posibilul să nu se mai înscrie nimeni anul acesta la liceul lui Vlaicu. Apoi, mi-am dat seama că nu are rost să îmi doresc să moară capra vecinului, ci ar trebui să fac ceva constructiv. Şi m-am gândit că CNMK mi s-ar potrivi de minune: Colegiul Naţional Marius Stan. Ei, ce ziceţi? Cum sună? Marfă, nu?", a declarat Stan. La auzul acestor veşti, mai mulţi politicieni locali şi-au ales câte un liceu pe care să îl boteze cu numele lor. Surse din administraţie susţin că de la marea împărţeală a lipsit Eugen Durbacă şi că, în aceste condiţii, pentru el nu a mai rămas decât Şcoala Ajutătoare Emil Gârleanu, care va fi redenumită, evident, Şcoala Ajutătoare Eugen Durbacă.

Chioşcarii au profitat de întoarcerea elevilor la şcoală şi au majorat preţul ţigărilor la bucată

Preţul ţigărilor la bucată a explodat de câteva zile. Chişocarii au profitat de faptul că pe 16 septembrie elevii s-au întors la şcoală şi au mărit adaosul la ţigările vândute la bucată. Astfel, o ţigară albă (Winston Blue sau Pall Mall) costă 80 de bani, iar o ţigară roşie (Viceroy sau Assos) s-a făcut 90 de bani. "Sunt costuri şi riscuri mari. Preţurile sunt pe măsură. Dacă nu le convine, să cumpere la pachet", s-a justificat un chioşcar. În aceste condiţii, elevii deja s-au adunat în grupuri de câte 200, ca să poată să îşi cumpere un pachet împreună, fiecare ţigară urmând să fie poştită, tradiţional, de câte zece elevi, în buda liceului. "Nu le irosim aiurea, tragem câte un fum după fiecare partidă de sex din toaletă", a explicat un elev.

Curvele de pe Centură, disperate că vine frigul: "Cu fular la gură nu ne mai recunoaşte nimeni"

Piţipoancele de pe Centura Galaţiului sunt dezamăgite că vine iarna. Din cauza faptului că trebuie să se îmbrace cu haine groase şi, mai ales, că trebuie să poarte fular, curvele estimează o scădere a profitului cu 80 la sută în sezonul rece. "Clienţii ne recunosc după buze. Noi ce să facem în zilele geroase? Dacă purtăm fular nu ne recunoaşte nimeni şi nu mai opreşte niciun şofer de tir. Dacă nu purtăm fular, avem şanse să mai oprească un client, doi, dar degeaba: cu buzele îngheţate nu faci lucrare de calitate. Oricum am lua-o, tot nu iese bine", a spus Petronela, una dintre fetele de pe Centură.

Încă o bombă la mall / "Lupul de mare" îşi face cârciumă lângă KFC

Geniştii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi au mai descoperit o bombă în planurile noului mall, Galaţi Shopping City. Din câte se pare, conducerea cârciumii "Lupul de mare" intenţionează să deschidă o filială chiar lângă KFC. "Nu ne temem de concurenţă. Ei au aripioare la 10 lei, noi venim cu hamsii la 5 lei suta, cu tot cu lămâie, mujdei şi mămăliguţă. În plus, mizăm pe faptul că ei nu vor da decât bere la 0,33, ceea ce pentru Galaţi e puţin anapoda. Aici merge doar berea la halbă, la 2,5 lei cea botezată şi 3 lei cea fără adaos", a declarat Gică, angajat în poziţia cheie de cârciumar la "Lupul de mare".

Ceremonie emoţionantă de retragere a unui şofer de maxi-taxi: "Gata, de azi îmi pun şlapii în cui"

Sute de şoferi de maxi taxi au participat joi seară la ceremonia de retragere din activitate a unui coleg de pe traseul Micro 19 - Parc CFR. Puternic afectat emoţional şi cu lacrimi în ochi, şoferul Costel şi-a scos şlapii Shanlian pe care i-a purtat în această vară şi i-a agăţat simbolic într-un cui. "Gata, mă retrag din activitate, îmi pun şlapii în cui. Nu voi mai purta şlapi niciodată, nici măcar în maşina personală",a  spus Costel. În semn de respect pentru şoferul retras, colegii de pe maxi-taxi au decis să retragă definitiv numărul 42, cât purta Costel la şlapi. "Nimeni nu va mai purta niciodată 42. Cine are mărimea asta poate să îşi ia un număr mai mare sau unul mai mic", a declarat Săndel, şeful şoferilor de maxi-taxi.

Bacalbaşa, bănuit că a comandat el însuşi inundaţiile: "Nu mai apărusem cam de multişor la TV"

Mai mulţi adversari politici ai lui Nicolae Bacalbaşa susţin că în spatele inundaţiilor devastatoare din judeţ s-ar afla chiar preşedintele CJ Galaţi. "L-am văzut la biserică cu câteva zile înainte de inundaţii şi mi s-a părut suspect. Pe moment, nu am făcut legătura, dar apoi m-am gândit că e posibil să se fi rugat pentru ploi puternice în Galaţi", a declarat un lider PDL. În plus, în anumite cercuri, Bacalbaşa s-a tot plâns că nu mai are expunerea mediatică de altădată. "Nici nu ştiu ce să mai fac să apar la televizor", s-a confesat Bacalbaşa.

Brăileanul Georgel Pungă va debuta la Oţelul: "În sfârşit, am prins un contract în străinătate"

Forbalistul Georgel Pungă, transferat de Oţelul în această vară de la FC Brăila, este optimist înaintea debutului său la echipa gălăţeană. "De multă vreme îmi doream să prind un contract afară. Acum mi s-a îndeplinit visul şi sunt nerăbdător să debutez", a spus Pungă. Narcis Răducan e foarte mulţumit de noua achiziţie. "Mai trebuie să se pună la punct cu limba şi cu obiceiurile de la oraş. În rest, cred că va face o figură frumoasă la Oţelul", a spus Răducan.

Ponta explică de ce a venit la Galaţi cu elicopterul: "Am vrut să evit Brăila"

Premierul Victor Ponta le-a răspuns adversarilor care îl acuzau că s-a deplasat la Galaţi cu elicopterul. "Nu e vorba despre aroganţă, nici despre faptul că nouă, pesediştilor, ne place să ne spargem în figuri. Pur şi simplu am vrut să evit Brăila", a spus Ponta. În aceste condiţii, adversarii săi politici au renunţat la atacuri. "Îl înţelegem", a spus un pedelist.

Măstăcănenii susţin că sunt blestemaţi / Din cauza frigului, mustul refuză să fermenteze

Îngrijorare la Măstăcani din cauze meteorologice. Bătrânii satului susţin că temperaturile scăzute din această perioadă duc la întârzieri mari în fabricarea tulburelului. "Nu mai avem răbdare. Unii oameni au băgat mustul în casă şi au dat jar la sobe, dar tot merge greu", a spus Nea Mitică, localnic.

Basarabenii vor fi distribuiţi echitabil în campus: "Vor fi ţigări netimbrate în fiecare a cincea cameră"

Conducerea Universităţii "Dunărea de Jos" a decis să dea curs cererilor studenţilor români care solicitau o distribuţie corectă a studenţilor basarabeni în căminele din campus. "Până acum îi băgau pe toţi grămadă într-un cămin. Era un chin iarna să te duci să îţi iei ţigări netimbrate. Noi am cerut să fie distribuiţi echitabil, în aşa fel încât să fie măcar unul pe palier în fiecare cămin", a declarat un student. Conform calculelor făcute de universitate, studenţii basarabeni ajung pentru toată lumea: va fi câte unul în fiecare a cincea cameră.

Zi mohorâtă pe Facebook, după înfrângerea Stelei / Producţia de dezacorduri a scăzut cu 98 la sută

Joi a fost o zi foarte anostă pe Facebook, după ce echipa de fotbal Steaua Bucureşti a încasat trei goluri de la Schalke şi nu a dat niciunul. Potrivit unui studiu realizat de cercetătorii Facebook România, joi s-au înregistrat doar şapte dezacorduri în limba română, faţă de 139.674, câte s-au înregistrat a doua zi după calificarea Stelei în Champions League. "Dacă Steaua ar suferi doar înfrângeri, limba română ar avea o şansă în mediul virtual", a comentat un lingvist din cadrul Academiei Române.


Precizare

Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 2776 ori Ultima modificare Vineri, 20 Septembrie 2013 17:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.