Ce îi macină pe gălăţenii din centrul oraşului
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Ce îi macină pe gălăţenii din centrul oraşului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Clădirile care arată jalnic, străzile şi trotuarele neîngrijite, dar şi lipsa spaţiilor verzi sunt doar câteva dintre problemele semnalate de cetăţenii care locuiesc la Parfumul Teilor ori în imediata apropiere.

Prof. Aurelia Bejan: "Clădirile care au fost retrocedate sunt abandonate de proprietari. Observaţi în ce hal arată clădirea de pe strada Domnească, colţ cu strada Culturii: geamuri sparte, o mizerie de nedescris. Dacă niciun agent economic nu-şi manifestă interesul pentru clădirea Alcom, cred că ar trebui demolată şi făcut un parc, cu verdeaţă, îngrijit. Dorinţă şi preocupare să fie. Cu precizarea că preocuparea nu se face din birou."

Doamna Tănase: "Îţi rupi încălţămintea mergând pe trotuarele de pe Mihai Bravu. Mă uitam şi eu la această stradă, la clădirile astea vechi. Un peisaj deloc plăcut, care nu face cinste oraşului. Ne aflăm totuşi în centru. Undeva, în zonă, există chiar o plăcuţă pe care scrie „Atenţie”, întrucât se desprind bucăţi din clădiri. Eu sunt pensionară, dar sper că se vor schimba lucrurile pentru copii şi pentru nepoţi."

Domnul Stângă: "Am avut probleme foarte mari cu maidanezii. Nu ne puteam odihni noaptea din cauza gălăgiei pe care o făceau. Era şi din vina unora dintre locatari, care le făcuseră cuşti, îi hrăneau. Animalele se înmulţeau şi stăteau aici, printre blocuri. Dacă iubeşti animalele, atunci ia-le în casă, nu le lăsa pe stradă! Au fost copii muşcaţi, dar şi bătrâni şi, de câteva ori, am apelat la Ecosal. Au venit, i-au ridicat, iar acum zona este ceva mai curată şi mai aerisită. Mai sunt câţiva, dar foarte puţini, în comparaţie cu ce era înainte. Îmi pare rău, în schimb, că nu am reuşit să stau de vorbă cu domnul primar Marius Stan. Am fost de mai multe ori la Primărie, dar nu ţine audienţe. Aş fi vrut să îi semnalez mai multe lucruri, însă personal."

Citit 1171 ori Ultima modificare Duminică, 30 Martie 2014 17:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.