FOTODOCUMENT/ Stan şi Dobre, cuplul anului în politică

FOTODOCUMENT/ Stan şi Dobre, cuplul anului în politică
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ce spun Marius Stan şi Victor Paul Dobre despre o fotografie scoasă de la naftalină şi care îi arată în tandreţuri


Marius Stan şi Victor Paul Dobre, pe când se iubeau necondiţionat

Arhivele PNL Galaţi sunt pline de surprizie. Un angajat de la secretariatul partidului a descoperit din întâmplare o fotografie realizată în urmă cu mulţi ani, pe vremea în care cei doi lideri locali ai PNL stăteau cot la cot, fotografie pe care "Viaţa liberă" v-o prezintă astăzi în exclusivitate. "E o fotografie veche, se vede după faptul că e alb-negru. Se cunoaşte că au trecut câteva zeci de ani de atunci. Amândoi arată mult mai tineri decât acum. După cum stau unul lângă celălalt este evident că se înţeleageau, că împărtăşeau aceleaşi idealuri", a declarat activistul PNL care a descoperit fotografia.

Surse din PNL afirmă că cei doi protagonişti neagă că s-ar fi înţeles bine vreodată şi că fotografia este, de fapt, un trucaj ordinar. "Nu se poate să fie reală, cu Dobre nu m-am înţeles niciodată, tot ce am făcut împreună a fost doar din interes. E un fals ordinar această fotografie", ar fi declarat Stan unor apropiaţi. Acelaşi discurs l-ar fi avut şi Victor Paul Dobre. "Nu ştiu cine şi ce interes are să scoată astfel mizerii. E clar că e un trucaj de doi lei. Cu Stan nu am stat atât de aproape nici când număram banii din donaţiile pentru campanie", s-ar fi confesat şi Dobre unor colegi de partid.

Cudălbenii au cerut şi ei anexarea la Federaţia Rusă: "Putin ne-a promis nişte votcă ieftină"

Referendum cu rezultate previzibile la Cudalbi. Locuitorii comunei au votat duminica trecută alipirea la Federaţia Rusă, iar acum aşteaptă armata lui Putin, încărcată cu ajutoare: baxuri de Stalinskaia, Smirnoff şi Rasputin. Mai mult, chiar înainte ca Moscova să ratifice tratatul de anexare a Cudalbiului, câţiva locuitori mai îndrăzneţi ai comunei au şi înlocuit panoul de la intrarea în localitate cu indicativul chirilic KУДАЛБИ, după cum se poate vedea în fotografia alăturată. "Eu am votat pentru alipirea la Rusia pentru că în România nu am avut parte de nimic bun. Vladimir Putin ne-a promis ajutoare de urgenţă, câteva tiruri pline cu votcă urmează să sosească zilele acestea în comună. Va fi o fericire de-acum încolo", ne-a declarat Mitică Păhărel, localnic.

De altfel, printre promisiunile liderului de la Kremlin se mai numără ieftinirea băuturii şi stabilirea unei raţii gratis de 250 de mililitri de votcă pe zi de cudălbean. "Primim un sfert de litru moacă, iar restul îl luăm la preţ de producător. O să fie foarte bine", a adăugat seteanul Relu Licoare.

Vicele Florin Popa lămureşte misterul pontonului-fantomă: "De fapt, am început să săpăm la tunel"

Viceprimarul Florin Popa a făcut lumină ieri în cazul pontonului cu macara de pe Dunăre, situat chiar în zona de maxim interes a Falezei. Popa susţine că, de fapt, municipalitatea a început "pe şestache" proiectul tunelului pe sub Dunăre, dar că toată această poveste a fost ţinută secret. "Nu am vrut ca brăilenii să afle că deja am început să săpăm la tunel. De fapt, am fi vrut, pe cât posibil, să păstrăm secretul chiar şi după ce l-am fi inaugurat. Vă daţi seama ce mişto ar fi fost? Noi să avem tunelul gata făcut, funcţional, iar ei să traverseze Dunărea în continuare cu bacul sau înot", a declarat Florin Popa.

Surse din Primăria Galaţi spun că acea macara adusă pe mal nu ar fi o macara, ci un utilaj de foraj, care, după numai câteva zile de funcţionare, a reuşit să sape chiar o sută de metri de tunel. "Treaba merge foarte bine, chiar mai bine decât am anticipat. Înaintăm cu zece metri pe zi, iar după calculele noastre, tunelul va fi gata până în toamnă. Sigur, vor mai fi mici aspecte de rezolvat, cum ar fi dotarea tunelului cu lumini şi cu instalaţie de aer condiţionat, dar le rezolvăm şi pe acestea. De Anul Nou, sigur vom putea traversa fără probleme", a declarat o sursă din Primăria Galaţi.

Deşi s-a aflat deja că s-a început construcţia tunelului, municipalitatea are un plan secret pentru a-i ţine totuşi pe brăileni departe de minunea gălăţeană. "O să punem taxă pentru brăileni", susţine sursa citată.

Florin Pâslaru: "Nu mă mai întrebaţi de Festivalul Scrumbiei. Eu doar iau banul"

Pesedistul Florin Pâslaru neagă orice implicare în organizarea de anul acesta a Festivalului Scrumbiei. El susţine că nu mai are niciun control asupra sărbătorii şi că, implicit, nu poate să ofere niciun răspuns cu privire la manifestările care vor avea loc în acest weekend pe Faleză. "Nu ştiu nimic. Nici când începe, nici când se termină. Eu ştiu doar că la sfârşit trebuie să număr banii şi să îi împart. De program se ocupă alţii", ne-a declarat telefonic Florin Pâslaru.

Surse din PSD afirmă că decizia de a-l scoate pe Pâslaru de la organizarea festivalului a venit ca urmare a faptului că era prea mult de muncă la numărat banii, astfel că responsabilităţile au fost împărţite între mai mulţi pesedişti. "Anul acesta sunt bani mai mulţi ca niciodată, că-s bani europeni. O grămada bănet. Aveam nevoie de un om specializat la acest capitol, nu ne permiteam să îl istovim pe Pâslaru la organizare. El stă deoparte şi, după ce se termină totul, se bagă la numărat şi împărţit. E cel mai bun la asta. Mă rog, e mai bun la numărat, că la împărţit nu prea e recomadat să îl folosim", a spus şeful PSD, Dan Nica.

BNR recomandă o nouă metodă de economisire: "Investiţi în scrumbie"

Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, le recomandă românilor să nu mai investească în aur, deoarece preţul acestuia nu mai prezintă garanţii. "Mai bine investiţi în scrumbie. Uite, de exemplu, în pescăriile din Galaţi, de la 15 lei kilogramul, scrumbia a ajuns la 30 de lei în doar o săptămână. Este cea mai sigură investiţie. Cumperi mult, pui la congelator şi om te-ai făcut", a declarat Mugur Isărescu.

La Măstăcani, femeile se ocupă doar de cozonaci / Bărbaţii îşi înroşesc singuri ouăle

Tradiţile măstăcănene din perioada pre-pascală sunt puţin atipice faţă de restul ţării. Dacă în celelalte localităţi din România femeile sunt cele care se ocupă de înroşitul ouălor, la Măstăcani de acest aspect se ocupă doar bărbaţii. "E o tradiţie la noi. Ne adunăm în joia mare în faţa cârciumii, unde declanşăm un conflict spontan. Nu avem voie să lovim decât într-o anumită parte a corpului, interzisă în general în sporturile de contact", a declarat Gelu Oaie, localnic.

Adevărul despre concertul lui Julio Iglesias / Va cânta în deschidere la Aurel Moldoveanu

Afişele din Galaţi care anunţă un superconcert Julio Iglesias în această vară pe "Siderurgistul" omit să spună esenţialul: de fapt, este vorba despre un concert Aurel Moldoveanu, la care Julio Iglesias va cânta în deschidere. "Moldoveanu nu prea mai are public, aşa că recurge la subterfugii", a declarat, sub protecţia anonimatului, unul dintre organizatori.

Bacalbaşa aduce noi investitori: "Urmează să vină o delegaţie de pechinezi"

Ca să nu mai fie acuzat că nu se preocupă de mediul economic al judeţului Galaţi, preşedintele Nicolae Bacalbaşa a anunţat joi că săptămâna viitoare se va semna un parteneriat strategic. "Este vorba despre o delegaţie de pechinezi, împreună cu care vom pune bazele unor afaceri fructuoase la Galaţi", a spus Bacalbaşa.

Liceenii, mulţumiţi de Săptămâna Altfel: "Sexul în toaleta muzeului e mult mai palpitant"

Liceenii din Galaţi se declară extrem de satisfăcuţi la încheierea Săptămânii Altfel, în care au avut posibilitatea să înveţe lucruri noi, în afara spaţiului convenţional al şcolii. "Chiar ne plictisisem de sex în buda de la şcoală. Viaţa noastră erotică devenise monotonă. Am mers la muzeu şi am inaugurat şi alte spaţii, care au mai condimentat puţin experienţele noastre sexuale. De exemplu, la Grădina Botanică, ne-am împărţit pe echipe. Unii au mers în toaletă, alţii în boscheţi. Apoi am făcut schimb", a declarat un elev. Conducerea Inspectoratului Şcolar Galaţi se gândeşte să extindă proiectul pe mai multe săptămâni. "Am observat că elevii sunt mult mai fericiţi în această perioadă", a explicat un inspector.

Narcis Răducan are planuri mari: "La anul tragem la titlu. Ar fi al treilea consecutiv"

Narcis Răducan, purtătorul de cuvânt al omului de afaceri Dan Grigore Adamescu, îşi propune un obiectiv îndrăzneţ pentru sezonul care urmează. "Vreau titlul cu echipa mea de suflet. E foarte important pentru mine acest obiectiv, pentru că ar fi al treilea titlu consecutiv, după cel de anul trecut şi cel care se conturează deja în acest sezon", a declarat Narcis Răducan. Acesta spune că intenţionează să opereze mai multe schimbări în echipă. "Anul acesta ne-am descurcat şi fără patron, şi fără manager, reţinuţi cu tot felul de probleme. Dar la anul trebuie o primenire, altfel nu ştiu dacă vom rezista în faţa altor echipe", a mai spus Narcis Răducan.

Adamescu nu se mai satură de bani: a luat echipa de popice şi vinde bilele la fier vechi

Patronul Oţelului, Dan Grigore Adamescu, dovedeşte încă o dată că e pus doar pe supt bani. Recent, el a anunţat că a achiziţionat şi echipa de popice a Galaţiului. Surse din cadrul clubului afirmă că, de fapt, Adamescu nu caută decât să facă din nou profit de pe urma unui club gălăţean. "Nu ştiu cine i-a zis, nu ştiu cine l-a sfătuit, dar el crede că bilele care se folosesc în competiţii sunt din fier. Cred că vrea să le vândă şi apoi să bage clubul în faliment", a spus un popicar.

Festivalul Scrum Biei

Precizare

Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 2005 ori Ultima modificare Vineri, 11 Aprilie 2014 19:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.