TOMBOLĂ/ Puteţi câştiga electrocasnice noi dacă le predaţi pe cele stricate la centrele de colectare / Iată unde, când şi cum

TOMBOLĂ/ Puteţi câştiga electrocasnice noi dacă le predaţi pe cele stricate la centrele de colectare / Iată unde, când şi cum
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Asociaţia Rorec şi Primăria municipiului Galaţi organizează vineri şi sâmbătă, respectiv 18 şi 19 aprilie, o campanie de colectare a deşeurilor electrice şi electronice (DEEE).

Astfel, gălăţenii care vor să renunţe la deşeurile electrice şi electronice, le pot aduce, între orele 9,00 şi 17,00, la unul dintre cele opt puncte de colectare provizorii amenajate în oraş, după cum urmează: esplanada Casei de Cultura a Sindicatelor, în Ţiglina 1, Parcul Şahistilor, Mazepa, esplanada blocului Trei Star, parcarea Parcului Rizer, pe strada Gheorghe Doja, vis-a-vis de pizzeria Isharo, pe strada Oltului, în faţa magazinului Penny, pe Bulevardul Otelarilor, lângă Hotel Magnus şi pe Bulevardul Henry Coanda, lângă magazinul Kaufland. ”Ai unul sau mai multe aparate electrice defecte, baterii uzate, becuri sau neoane, adică deşeuri de echipamente electrice şi electronice (DEEE)? Nu merită să-ţi ocupi casa cu ele şi în nici un caz nu trebuie să le arunci la gunoi sau în natură – este ilegal! DEEE-urile poluează mediul în care trăim. Fă un gest simplu, corect şi responsabil – scapă de aceste deşeuri în cadrul campaniei de colectare Locul deşeurilor nu este în casă. Trimite-le la plimbare!”, a declarat Dragoş Gorun, manager regional al Asociaţiei RoRec. În cazul deşeurilor mari şi grele autorităţile locale şi Asociaţia pun la dispoziţie un serviciu gratuit de preluare a lor direct de la domiciliu. Pentru acest lucru puteţi apela gratuit la Telverde 0800 444 800, zilnic între 9,00 şi 17,00.

 

După acţiunea de colectare va avea loc o tombolă organizată de Asociaţia RoRec cu sprijinul membrilor Philips, Candy şi Indesit, la care câţiva gălăţeni vor putea câştiga şi premii: un frigider, o hotă, un cuptor cu microunde, 3 mixere, un aspirator, 2 maşini de călcat şi 2 cafetiere. Tragerea la sorţi a câştigătorilor va avea loc duminică, 20 aprilie, pe Esplanada parcului Rizer, ora 10.00.

Citit 2712 ori Ultima modificare Joi, 17 Aprilie 2014 09:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.