În Munţii Măcin, concursuri de alergare montană şi de mountain bike

În Munţii Măcin, concursuri de alergare montană şi de mountain bike
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Câteva asociaţii non-guvernamentale de profil şi partenerii lor vor organiza în Munţii Măcin, în perioada următoare, două competiţii care încurajează mişcarea în aer liber.

Asociaţia „Aleargă, zâmbeşte, trăieşte” îi invită pe cei interesaţi să se înscrie la prima ediţie a concursului de alergare montană Maraton Macin, care se va desfăşura în Parcul Naţional Munţii Măcin sâmbătă, 3 mai. Startul se va da în comuna Greci (judeţul Tulcea), traseul cuprinzând Vârful Ţuţuiatu şi Culmea Pricopanului. Competiţia se adresează atât amatorilor, cât şi sportivilor cu experienţă, iar organizatorii s-au gândit şi la un traseu adecvat copiilor. Înscrierile la concurs se fac până pe 30 aprilie, toate detaliile fiind disponibile pe site-ul www.maratonmacin.ro.

Tot în Munţii Măcin, sâmbătă, 7 iunie se va desfăşura a doua ediţie a competiţiei de mountain bike „Măcin XC”, la care vă puteţi înscrie până pe 30 mai, după cum aflăm de pe www.mxc.bikeworks.ro, site-ul oficial al manifestării. Organizatorii sunt 3ike Works, Parcul Naţional Munţii Măciunului, Primăria Greci şi Asociaţia Mecanturist.

Citit 1762 ori Ultima modificare Joi, 17 Aprilie 2014 16:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.