VOTEAZĂ! Unde ar trebui să se organizeze concertele publice la Galaţi?

VOTEAZĂ! Unde ar trebui să se organizeze concertele publice la Galaţi?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Faleza Dunării (la Elice sau în zona Parcului Viva), Parcul Rizer, esplanada Sălii Sporturilor, parcarea Shopping City au fost alese de Primărie pentru a găzdui spectacole sau concerte în aer liber de Revelion, Serbările Galaţiului sau Ziua Marinei. Fiecare dintre acestea prezintă deopotrivă şi avantaje, dar şi dezavantaje. Iată de ce i-am întrebat pe gălăţeni care ar fi zonele cele mai potrivite pentru spectacole publice.

Cosmin Filipoiu: „Sunt mai multe variante de amplasare a scenelor. Ştiu că a fost o dată, de Sfântul Andrei, scena amplasată la Spicul şi acolo ar fi bine pentru că nici traficul nu este influenţat foarte tare. Pentru Foişor sau Parc Viva trebuie să blochezi circulaţia pe bulevardul Marii Uniri şi nu e chiar cea mai fericită opţiune. Marele dezavantaj al Parcului Rizer este că nu ai cu ce să ajungi acolo: nu ai unde să parchezi maşina şi dacă mai bei şi o bericică, doar e concert rock… ”.

Doamna Călitu: „Pe Faleză, acolo e jumătate de oraş de fiecare dată la evenimente. Merge şi Sala Sporturilor şi parcarea de la mall, dar tot Faleza e mai bună. Rizerul nu e o zonă în care să-ţi laşi copiii singur. Mi s-a părut foarte bine aleasă zona unde s-a făcut Penny Market, unde a fost organizat mai demult festivalul de film”.

Domnul Călitu: „Parcul Rizer este foarte frumos amenajat, dar zona e destul de retrasă şi nesigură din cauza localnicilor din zonă. Ţi-e teamă să mergi cu un ban la tine, cu un telefon. Tot pe Faleză ar fi cea mai bună alegere. Cea mai bună ar fi la zona Pescarul”.

Beatrice: „Parcul Eminescu ar fi cel mai potrivit. Nu, la mall nu mi se pare o idee bună deloc. E departe, nu este un peisaj prea frumos. Ar părea foarte comercial”.

Citit 1903 ori Ultima modificare Luni, 05 Mai 2014 11:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.