Copiii şi-au ales eroul preferat la SHOPPING CITY Galaţi (FOTO)

Copiii şi-au ales eroul preferat la SHOPPING CITY Galaţi (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Pentru ca acest lucru să fie posibil a trebuit ca oamenii legii din Galaţi să-şi unească forţele şi să le împărtăşească prichindeilor din secretele meseriei lor. Mii de baloane cu sigla Shopping City au colorat atmosfera de duminică. La final, câştigătorii au primit cadouri.

Micuţii au urcat în maşinile speciale şi au studiat cu interes armele folosite de eroii lor preferaţi. Şi în zona de food court, după-amiază, cei mici au avut parte de surprize la atelierul de creaţie cu paste unde s-au putut distra alături de cele două zâne şi s-au îndulcit de la cofetăria Blanche, care a pregătit pentru ei un delicios candy bar. Pe terenul de fotbal amenajat în parcare a avut loc Cupa Copiilor la Fotbal Shopping City Galaţi.

Au fost în total peste 2.000 de copii şi părinţi prezenţi cărora le-au fost oferite peste 200 de premii de la parteneri – Carrefour, Noriel, KFC, Litera, Avon, IQ Box, Club Parol. În weekend-ul următor, pe 8 iunie, Shopping City Galaţi vă aşteaptă în parcare unde se va desfăşura Salsa Danubian Festival, prezentat de Wilmark şi dansatoarele lui. Spectacolul se va încheia culminant cu un mega concert Mandinga.

În perioada următoare vă aşteptăm cu baschet (14-15 iunie), serbările tuturor grădiniţelor şi şcolilor, campionat de fotbal (12 iunie-13 iulie), de billiard (21-22 iunie) şi FIFA pe XBox (28-29 iunie). Detalii puteţi găsi pe www.shoppingcitygalati.ro, pe pagina de Facebook şi la Infodesk. Pe toată durata verii Shopping City Galaţi pregăteşte activităţi pentru timpul liber, cu un loc de joacă special amenajat cu gonflabile şi trenuleţe, terasă unde se pot urmări meciurile de fotbal, teren de street football pentru cei dornici de sport şi premii numeroase, concerte, festivaluri, plus o mulţime de oferte speciale.

MATERIAL PUBLICITAR

Citit 3638 ori Ultima modificare Luni, 02 Iunie 2014 21:26