La Plaja Dunărea, amenajare AMÂNATĂ din nou/ Bazinul, PLIN cu apă de ploaie
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

La Plaja Dunărea, amenajare AMÂNATĂ din nou/ Bazinul, PLIN cu apă de ploaie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Singura apă care umple bazinul Plajei Dunărea este, în acest moment, apa de ploaie. Gospodărire Urbană a ratat deschiderea oficială a Plajei din 15 mai, amânând-o până pe 15 iunie, din cauză că nu finalizase recondiţionarea. Acum, termenul de finalizare al lucrărilor a fost prelungit din nou, din  cauza vremii.

Astfel, chiar dacă lucrările de reamenajare a bazinului trebuia finalizate până la 15 iunie, potrivit purtătorului de cuvânt al societăţii Gospodărire Urbană, Daniela Stroia, acestea nu au putut fi efectuate din cauza ploilor.

„Bazinul pentru adulţi nu s-a putut vopsi din cauza condiţiilor meteorologice, dar bazinul pentru copii este gata, la fel şi plaja. Dacă se îndreaptă vremea şi nu va mai ploua, într-o zi - două, bazinul va fi gata”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt. Acesta a mai adăugat că lucrările de recondiţionare a Plajei, atât cât s-au putut face, cu materiale şi manoperă, au costat undeva la 45.000 de lei. În mare parte, recondiţionarea bazinelor constă în decopertarea acestora, smulgerea buruienilor care invadaseră bazinul pentru adulţi, cimentarea şi vopsirea lor cu vopsea clorcauciuc.

Odată ce bazinele pentru copii şi adulţi vor avea apă, alta decât cea de ploaie, taxele de intrare la Plaja Dunărea vor fi aceleaşi ca în anii trecuţi, respectiv 6 lei pentru adulţi, 4 lei pentru copii, pensionari şi studenţi şi de 4 lei intrarea cu autoturismul.

Citit 2044 ori Ultima modificare Joi, 19 Iunie 2014 21:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.