PAMFLET/ Fostul prefect Bocăneanu, somat să plătească arestul ilegal

PAMFLET/ Fostul prefect Bocăneanu, somat să plătească arestul ilegal
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Pentru că judecătorii au decis că fostul prefect a stat ilegal în arest, Poliţia Galaţi încearcă să îşi recupereze banii pentru cazare şi masă


Emanoil Bocăneanu a stat ilegal în arest/ I se vor imputa cazarea şi masa

Curtea de Apel a decis că fostul prefect a stat ilegal în arest. Este motivul pentru care reprezentanţii statului român vor încerca să recupereze de la Bocăneanu contravaloarea cazării şi a meselor din timpul detenţiei. „Judecătorii au decis că a stat ilegal în arest. Acum noi trebuie cumva să ne recuperăm prejudiciul. Împotriva cui să ne îndreptăm? Împotriva lui, nu e logic? Cine s-a lăfăit pe saltelele noastre şi s-a ghiftuit din bunătăţile pe care le prepară bucătarii noştri?”, a declarat şeful de tură de la Poliţia Galaţi, unde a fost cazat Bocăneanu timp de mai multe luni. În replică, Bocăneanu spune că nu a fost pe deplin mulţumit de calitatea serviciilor. „Nu mi se pare normal să mi se ceară toţi banii pentru că au fost câteva aspecte de care nu am fost mulţumit. Spre exemplu, au mai fost şi alţii cazaţi în aceeaşi cameră cu mine, iar fereastra nu avea vedere la Dunăre, aşa cum se spunea în pliant. Probabil că voi plăti banii, dar nu toţi. Trebuie să vedem dacă serviciile au fost pe măsura facturii”, a declarat Bocăneanu. În plus, fostul prefect a reclamat faptul că pe parcursul sejurului din arestul poliţiei a avut un program foarte strict şi nu i s-a permis să meargă la plimbare atunci când îşi dorea acest lucru.

 

Julio Iglesias: „Cunosc mulţi gălăţeni, am tot cântat pe plantaţiile de căpşuni”

Cu doar câteva zile înainte de marele concert de la Galaţi, cântăreţul de muzică născătoare de lacrimi Julio Iglesias a încercat să înmoaie anticipat inimile gălăţenilor, transmiţându-le acestora un mesaj înduioşător pe o reţea de socializare. „Am avut mereu o comunicare bună cu românii în general şi cu gălăţenii în special. Dincolo de faptul că toţi operatorii de telefonie au tarife foarte scăzute pentru roamingul în Spania, eu am intrat de multe ori în contact direct cu gălăţenii. Am avut zeci de concerte pe plantaţiile de căpşuni, ca să nu mai spun că, de multe ori, am concertat alături de marele Florin Busuioc. Mare om, Busuioc, mi-a renovat apartamentul moacă”, a spus Julio Iglesias într-o postare pe Facebook. Mulţi dintre gălăţenii care şi-au achiziţionat deja bilete la concert i-au transmis megastarului că îl aşteaptă cu lacrimile deschise. „Brav-o, Julio, ţi-neo totaşa”, i-a scris Margareta pe Facebook. „T-e iubim domnule Iglesias, vrem m-ai multe cântece frumoase cum numai matale eşti în stare să cân-ţi”, a scris şi Georgeta, alt fan Julio Iglesias.

 

Alertă de cod roşu pe Dunăre/ Concertul lui Julio Iglesias ar putea umfla apele

Ministerul Mediului a emis o avertizare de cod roşu pe Dunăre valabil pentru data de 20 iulie, când este programat concertul lui Julio Iglesias. Oficialii guvernamentali, reprezentanţii Adminsitraţiei Fluviale Dunărea de Jos şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă se tem că lacrimile care vor curge la concert ar putea ajunge în Dunăre, provocând o creştere de nivel şi de debit peste normalul acestei perioade. „Suntem în stare de alertă. Avem toate echipajele în zonă, vom urmări minut cu minut evoluţia situaţiei. Apele vor creşte cu siguranţă, e posibil să avem chiar parte de un mic fenomen de tsunami. Cel mai mult ne temem de eventualele consecinţe ale melodiei Corazon de Papel”, a declarat Eugen Chiriţă, de la ISU Galaţi. De altfel, autorităţile locale încearcă să îl convingă pe marele Julio să renunţe la acest cântec, însă, din câte se pare, e greu de înduplecat. O altă temere a autorităţilor este legată de salinitatea apei. „E posibil ca în urma concertului Dunărea să devină sărată şi astfel să dispară speciile de apă dulce. Somnii vor fi înlocuiţi cu rechini, iar crapii cu calcani”, a spus Relu Şalău, reprezentant Greenpeace.

 

Autorităţile locale vor distribui gratis prezervative la concertul lui Julio Iglesias

De frica unei adevărate explozii demografice la Galaţi în luna aprilie a anului 2015, autorităţile locale au decis să distribuie prezervative gratuite tuturor participanţilor la concertul Julio Iglesias. „Există precedente periculoase. De exemplu, în urmă cu câţiva ani, la exact nouă luni de la concertul lui Julio de la Iaşi, s-au năcut 3.875 de copii. Practic, aproape toţi participanţii la concert au fost angrenaţi în acea seară într-un proces erotic”, a declarat primarul Marius Stan. Specialiştii afirmă că de vină ar fi romantismul pe care îl trezeşte vocea melodioasă a lui Julio. „Vocea lui activează o serie de stimuli erotici mai ales în rândul femeilor, iar când oamenii ajung acasă simt nevoia să se împerecheze. Mare lucru nu se poate face, oamenii ajung la sex indiferent ce le-ai spune. Consider că e nimerită decizia autorităţilor de a da prezervative, deşi cred că în vâltoarea pasiunii, probabil că mulţi oricum vor uita să le folosească”, a explicat psihologul Eliza Sufleţel.

 

Huuuooolio Iglesias


Cudălbenii au cea mai lungă copilărie: „Merg în patru labe şi la 50 de ani”

Un studiu efectuat de câţiva cercetători britanici a demonstrat că în Cudalbi copilăria este prelungită multă vreme, chiar şi până la vârste înaintate. Unii dintre cudălbeni manifestă semne ale copilăriei zilnic, chiar mult după ce au ieşit de pe băncile şcolii. „Ai spune că în Cudalbi toată lumea e bebeluş. Dacă intri în sat în orice moment al zilei nu ai cum să nu vezi zeci de oameni care merg de-a buşilea, în patru labe. Mulţi dintre ei nici nu pot să rostească vreun cuvânt, ci doar gânguresc indescifrabil”, a declarat cercetătorul John. Potrivit studiului, unii dintre cudălbeni aspiră la statutul de oameni bipezi, însă după câteva clătinări serioase se izbesc de pământ şi o iau de la capăt cu mersul de-a buşilea. „Nu ştim care este explicaţia, însă, din câte se pare, mulţi oameni se ocupă în continuare cu suptul. Au renunţat la biberon, iar lichidul e puţin diferit”, a mai spus cercetătorul.

LICOARE cerceTARE


Bacalum-Captain Planet se apără: “O parte din bani a ajuns şi la formaţii”

Acuzat că a spart miliarde de lei pe distracţii, maestrul de ceremonii al primarului Marius Stan, Silviu Bacalum, zis Captain Planet, se apără susţinând că a plătit pe mulţi dintre participanţii la concerte. “Vă jur că o parte din bani au ajuns şi la formaţii şi la cei care s-au ocupat de artificii, la toţi participanţii de la serbări. Doar nu eram nebun să îmi trag eu toate lovelele. Am dat şi la cântăreţi, că cine ştie... data viitoare dacă îmi făceau factură pe exact cât le dădeam? Doamne-fereşte”, a spus Captain Planet într-un grup restrâns de prieteni. Potrivit unor informaţii neoficiale, se pare că, în unele cazuri, membrii formaţiilor care au concertat la Festivalul Dunărea Lor au primit chiar şi 50-60 la sută din banii care le-au fost alocaţi de Consiliul Local. “Le-am băgat la lovele în buzunar de nu or să poată duce”, a mai comentat Captain Planet.

Vama lui Bacalum


Suspiciuni la adresa lui Bacalbaşa/ Pesediştii îl bănuiesc că se mai ocupă şi de judeţ

Câţiva dintre pesedişii de frunte de la Galaţi îl suspectează pe preşedintele CJ Nicolae Bacalbaşa că nu se mai ocupă exclusiv cu intrigi, ci că, mai nou, s-ar ocupa şi de probleme care ţin de judeţul Galaţi. “Vă jur că l-am văzut cum se uita pe o documentaţie legată de un drum judeţean. E posibil să mă înşel, dar nu cred”, a spus unul dintre consilierii PSD. Zvonul a ajuns de altfel şi la urechile lui Dan Nica, care l-a sunat imediat pe Bacalbaşa. “Bă, eşti nebun? Te-ai plictisit sau ce s-a întâmplat? Vrei să munceşti? Du-te, bă, la privat. Aici, la stat, în funcţii politice, ne ocupăm doar cu intrigi, da? Să fie clar!”, a urlat Nica la Bacalbaşa, după care i-a închis telefonul în nas.

Dan uNica


Scriitorul Aurel Stancu ne pregăteşte o surpriză: Nu va scoate nicio carte în această toamnă

Scriitorul Aurel Stancu are o veste excelentă pentru iubitorii de cultură din Galaţi. În această toamnă el nu va mai lansa niciun volum, nici de proză scurtă, nici de proză lungă, nici de poezie scurtă, nici de poezie lungă. “M-am gândit să iau o pauză ca să aibă lumea timp să citească ce am scris până acum. Voi reveni cu un volum în cel mai scurt timp”, a spus Aurel. Vestea a luat prin surprindere comunitatea de fani ai scriitorului Aurel Stancu. “Sper să nu i se fi întâmplat ceva domnului scriitor, îl aştept cu o nouă carte cât mai curând posibil”, a declarat Maricel, membrul comunităţii de fani. Potrivit unor surse din anturajul scriitorului, în spatele acestei decizii s-ar afla de fapt un motiv foarte grav: Aurel pare să îşi fi pierdut inspiraţia.

Tăurel Stancu


De Revelion, la Galaţi va concerta Metallica: “I-am fi adus la Florii, dar nu ne-am înţeles la şpagă”

Veşti bune pentru iubitorii de muzică rock din Galaţi. La concertul de Anul Nou este foarte posibil să vină chiar formaţia Metallica. “Suntem deja în negocieri avansate cu ei. De altfel, nu este pentru prima dată când am încercat să luăm legătura cu ei să vină la Galaţi. Iniţial au avut pretenţii exaggerate, în sensul că au cerut un hotel cu apă caldă, însă apoi nu ne-am înţeles la bani. Ei cereau o sută de mii de euro, eu le-am spus că nu pot scoate de la CL decât 200.000 de euro. Şi se uitau aşa la mine ca proştii, ziceau că nu înţeleg ce vreau să spun. Le-am explicat că, dacă scot de la Primărie 200.000 de coco, le vin 50.000, iar ei să îmi facă factură pe 200.000, că după aia le mai dau eu un zece - doujdemii”, a declarat maestrul de ceremonii din Primărie, Bacalum-Captain Planet. Contactat telefonic, James Hetfield a răspuns foarte pe scurt: “I don’t understand ŞPAGĂ. What is ŞPAGĂ?”, a întrebat vocalistul trupei Metallica.

Ba, ca lumea a fost


Panică în rândul cocalarilor: Un BMW alb a fost văzut în faţa bibliotecii

Comunitatea cocalarilor din Galaţi a intrat în stare de alertă miercuri, după ce un BMW alb a fost văzut parcat în mod suspect în faţa Bibliotecii V.A. Urechia. În cele din urmă misterul a fost rezolvat: cocalarul Iulian se oprise pentru un şuşu mic.

Piss On You


Artezienele din Galaţi nu vor mai avea apă. Gelu Stan: “Ce? Vreţi să vină ţânţarii?”

Directorul Apă Canal, Gelu Stan, e decis să taie apa de la toate artezienele din Galaţi. “Unde e apă sunt şi ţânţari. Acum trebuie să vă hotărâţi ce vreţi. Eu vă las apa, dar să nu îmi veniţi apoi cu reclamaţii, da?”, a spus directorul Geluţu.

Apă ca-n Albania

Citit 1553 ori Ultima modificare Sâmbătă, 05 Iulie 2014 00:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.