PAMFLET/ Julio Iglesias s-a PENSIONAT ca să cânte la Galaţi
Foto: Fotografie trucată

PAMFLET/ Julio Iglesias s-a PENSIONAT ca să cânte la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Pentru că e ultima ediţie a pamfletului înainte de concertul lui Julio Iglesias, astăzi avem mai multe glume cu Julio


Reguli noi la concertele din Galaţi: artiştii trebuie să prezinte cuponul de pensie

 

Primăria Galaţi a stabilit o serie de noi reguli în ce priveşte concertele care se vor ţine de acum încolo în oraş. Mulţumiţi probabil de ceea ce s-a întâmplat în ultimii doi ani, oficialii gălăţeni au hotărât o regulă puţin atipică: niciun artist străin nu va urca pe scenă la Galaţi fără să prezinte la intrare cuponul de pensie. “Sunt mai multe motive care stau în spatele acestei decizii. În primul rând, nu mai primim reclamaţii din partea vecinilor artiştilor, la hotel că se îmbată, că fac panaramă. Apoi, nici nu îţi mai cer fetiţe la hotel. Nu, tată, ăştia cum vin aici, cum se culcă. Şi dorm duşi câte 15 ore. Un alt aspect deloc de neglijat e că unii uită chiar să îţi mai ceară bani. Eu merg pe burtă… şi la revedere”, a explicat organizatorul de evenimente al Primăriei, Silviu Bacalum, zis Captain Planet. Potrivit oficialilor primăriei, deşi până acum regula nu fusese instituită, ea a fost respectată cu sfinţenie în ultimii ani. “Gălăţenii au avut astfel şansa de a-i vedea (încă) pe viu pe Michael Bolton, Smokie, Uriah Heep, iar acum a venit rândul lui Julio Iglesias. Vom mai avea pensionari la concertele din Galaţi, am vrea foarte mult să îl aducem pe Toto Cutugno”, a completat şi primarul Marius Stan. Singurul inconvenient al acestei decizii este că, imediat cum ajung în Galaţi, nu se ştie din ce motiv, artiştii preferă să se deplaseze cu autobuzul, unde nu compostează niciodată bilet, susţinând că au moacă de la Primărie. În plus, unii nu rezistă tentaţiei şi se bagă la un şah în parcul din Ţiglina.

Pe urmele tatălui/ Enrique Iglesias va concerta la Galaţi în 2086

Cântăreţul de muzică uşoară şi foarte uşoară Enrique Iglesias este decis să îi urmeze cariera tatălui în cele mai mici detalii. Astfel, potrivit biroului de presă al artistului, acesta urmează să concerteze la Galaţi în scurtă vreme, undeva prin vara lui 2086. “Tata a fost mereu reperul meu în ce priveşte muzica. De la el am învăţat primele acorduri şi el mi-a dat primele căpşuni culese de români. Aşa că era normal să îi calc pe urme. Voi concerta la Galaţi în 2086, ne vedem curând”, a scris Enrique Iglesias pe pagina lui de Facebook. Fanele înfocate ale lui Enrique sunt în extaz de la auzul veştii. “Ne bucurăm mult de această decizie. Iar faptul că acest concert este programat peste 70 de ani nu poate decât să ne bucure. Atunci vom fi ajuns deja la menopauză şi nu va mai exista niciun risc să mergem la el în cameră să ne spurcăm cununiile. Pentru că, vă jur, dacă ar veni acum în Galaţi, nu ştiu dacă aş rezista. Dar aşa... peste atâţia ani, nici el nu va mai arăta ca acum, asta e sigur. Uitaţi-vă la ta’su”, a declarat Georgeta, fan Enrique.

Apă Canal, în alertă/ Concertul lui Julio Iglesias ar putea înfunda canalizările

Apă Canal Galaţi va fi cu toate efectivele în stradă duminică pe 20 iulie, la ora concertului lui Julio Iglesias. Astfel, specialiştii instituţiei locale care se ocupă cu canalizarea cred că sunt riscuri mari ca, din cauza lacrimilor participantelor la concert, să se înfunde toate canalizările din oraş. “Acesta este motivul pentru care am decis ca, în situaţii speciale, să luăm măsuri speciale. Toţi oamenii vor fi în stradă, iar fiecare capac de canalizare va fi păzit de cel puţin doi angajaţi. Aceştia au obligaţia să fluidizeze traficul lacrimilor către canalizare, astfel încât să nu se producă sincope pe traseu”, a decis directorul Apă Canal, Gelu Stan. Acesta nu va fi prezent la datorie, întrucât, potrivit unor surse din cadrul Apă Canal, el are bilete în primul rând la concertul lui Julio Iglesias. În orice caz, riscul cel mai mare, susţin reprezentanţii Apă Canal, este ca unele dintre participantele la concert să fie atât de impresionate de calitatea muzicii încât să îşi scoată hainele de pe le. “Dacă ar fi doar apă în canalizări ar fi bine, dar mulţi aruncă tot felul de obiecte. Cel mai des ni se înfundă de la sutiene şi chiloţi”, a spus şi muncitorul Relu. Julio Iglesias a promis, totuşi, organizatorilor, că nu va băga toate melodiile sale storcătoare de lacrimi decât dacă nu va ploua afară. “Dacă plouă o să fie naşpa, aşa că mai reununţ la o lacrimogenă, două. Dar dacă nu plouă, o să plângă babele de o să le sară cămeşile de pe ele”, a avertizat Julio.

Bacalbaşa, deranjat de vila lui Mircea Toader: "Scuipă seminţe la mine în balcon"

 

"Viaţa liberă" a descoperit adevăratul motiv pentru care preşedintele CJ Galaţi, Nicolae Bacalbaşa, este deranjat de vila lui Mircea Toader, pe care o vede zilnic din balconul său de vizavi. Astfel, se pare că nesimţitul de Toader mănâncă zilnic seminţe la geamul de la dormitor al vilei sale şi scuipă seminţele direct în balconul de la etajul al şaselea al apartamentului lui Bacalbaşa. “Aţi putea fi tentaţi să credeţi că le ia vântul şi le aduce la mine în balcon, că, deh, eu stau la şase, iar el are doar o casă… Ei bine, nu! Închipuiţi-vă că el le scuipă în jos. Oricum, eu sunt fericit, că ajung doar o parte din cojile de seminţe. Să vedeţi ce nenorocire e în balconul vecinului de la etajul opt… Doamne-păzeşte!”, s-a plâns Bacalbaşa unor apropiaţi. De altfel, toţi locatarii din blocul lui Bacalbaşa pizmuiesc pe diferite considerente vila lui Toader. “Eu nu am mai văzut soare din 1993, când a început domnul Toader să construiască”, a spus vecinul de la etajul 1. “Uneori, seara, aşa mai târzior, când mă bag şi eu la duş, văd o siluetă care se holbează la mine de peste drum, din vila lui Toader. Nu ştiu cine e obsedatul”, a completat şi vecina de la etajul 10.

David Villa

Trei medici muşcaţi de câini la Judeţean/ Bacalbaşa neagă orice implicare

Trei medici de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Sf. Apostol Andrei au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Sf. Apostol Andrei după ce au fost muşcaţi de câini chiar în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Sf. Apostol Andrei. Atacul s-a produs în aceeaşi seară, în curte, cei trei medici fiind cu toţii de gardă. Faptul că muşcăturile s-au produs simultan, iar cei trei erau cunoscuţi drept simpatizanţi ai PNL, a dat naştere unor speculaţii. Nici bine nu au prins contur bârfele de la colţurile spitalului, că un comunicat de presă oficial a şi fost emis de Consiliul Judeţului Galaţi. “Preşedintele CJ Galaţi îşi exprimă regretul cu privire la incidentul izolat de la Spitalul Judeţean şi, în acelaşi timp, neagă că ar fi implicat în dresajul special al câinilor. Acei câini nu au fost niciodată crescuţi special pentru a muşca penelişti, la nevoie ei pot muşca şi pesedişti, depinde de situarea politică a domnului Bacalbaşa. În plus, nimeni nu poate dovedi că există o legătură directă de rudenie între acei câini şi domnul Bacalbaşa. Sigur, se poate specula pe marginea ceremoniilor de botez care au avut loc în biserica de la spital, dar cert este că între domnul Bacalbaşa şi acei câini nu există nicio legătură de sânge”, se arată într-un comunicat de presă al Consiliului Judeţului Galaţi.

Ba Câine, Ba Şa

Dobre, mulţumit de alianţa cu PDL: “Cu ăştia avem parte mai mare decât cu PSD-ul”

Victor Paul Dobre priveşte partea bună a lucrurilor în legătură cu alianţa politică dintre PDL şi PNL. Astfel, el a spus într-un cadru restrâns de la partid că tot răul este spre bine şi că, în acest fel, PNL va cunoaşte mai multe avantaje. “Cu PSD-ul e mai greu să stai la aceeaşi masă. Păi când se bagă Nica peste tine, canci mai prinzi şi tu un ciolănel. Plus că mai este şi flămândul de Pâslaru. Aşa, cu PDL-ul e mai simplu. Doar Toader ce mai e nesătul, dar în rest ceilalţi sunt mititei, habar nu au pe ce lume trăiesc. Vă zic, dacă gestionăm bine situaţia s-ar putea să scoatem mai mult din alianţa cu PDL decât din cea cu PSD”, a spus Dobre. De altfel, de faptul că nu ai loc la masa cu ciolane politice s-au plâns şi pedeliştii în urmă cu mai mulţi ani, când au făcut alianţă timp de un an cu pesediştii. Din acest, punct de vedere, susţin analiştii, cele două formaţiuni politice s-au regăsit. “Până la urmă tot de acolo au plecat. De la dragostea pentru banul public. Deci or să se înţeleagă”, a spus Mirel Jenel, analist politic.

Go, bre!

Primăria face angajări/ Se pot înscrie şi cei care nu au rude în instituţie

Primăria Galaţi a scos la concurs zece posturi de consilieri şi a anunţat că, în premieră, se pot înscrie chiar şi cei care nu au rude în instituţie. „Sigur, asta nu le garantează angajarea, dar ei pot să se înscrie. E un început”, a comentat primarul Marius Stan.

Don't Be Rude

Satul pescăresc nu se mai face în Pădurea Gârboavele, ci pe malul Dunării

Decizie ciudată a autorităţilor judeţene. Satul pescăresc, care urma să fie construit din bani europeni în Pădurea Gârboavele, va fi construit, în cele din urmă pe malul Dunării. Decizia a căzut ca un trăsnet peste opinia public, care s-a declarat absolut siderată. “Nu pot să cred. Cu să iei un sat pescăresc din mijlocul pădurii şi să îl duci pe malul apei? Aşa ceva eu nu am mai auzit. Este aberant”, s-a revoltat domnul Virginel, din Mazepa. Oamenii au ieşit să protesteze în faţa sediului CJ pentru a le arăta consilierilor că această decizie este una de-a dreptul putredă. “Oamenii să stea liniştiţi, satul pescăresc nu va sta multă vreme pe malul apei. Avem un alt proiect pe ordinea de zi a viitoarei noastre şedinţe, care prevede devierea cursului Dunării”, a declarat preşedintele CJ, Nicu Bacalbaşa.

Pescarul cu Boi

Măstăcănenii nu riscă/ Au devastat cabinetul unui mediator

Cabinetul unui mediator din Măstăcani a fost devastat miercuri de un grup de săteni. Aceştia au pătruns în sediu şi au distrus totul. „Nu am vrut să riscăm. Dacă se găsea cineva să vină aici şi apoi se împăca cu vecinul? La noi nu există aşa ceva. Noi doar ne batem”, a spus un măstăcănean.

Cu Parul Despletit

Doi cudălbeni aşteaptă de o săptămână în Autogară: „Ştim că s-a închis, dar aici băutura e ieftină”

La mai bine de o săptămână de la închiderea Autogării, doi cudălbeni încă pot fi văzuţi non-stop prin zonă. Martorii spun că cei doi stau zi şi noapte la o cârciumă din zonă în aşteptarea unui microbuz către Cudalbi. „Iniţial, am fost supăraţi că nu mai avem autobuz să mergem acasă, dar apoi am descoperit cârciuma asta şi parcă nici nu am mai pleca”, a declarat unul dintre cei doi cudălbeni, Mitică Păhărel. De altfel, potrivit trecătorilor, de săptămâna trecută şi până acum, în jur de şapte autobuze au plecat spre Cudalbi de undeva din apropierea Autogării, dar cei doi nici că s-au clintit de sub mesele din cârciumă.

Auto Bar

Citit 1819 ori Ultima modificare Vineri, 01 August 2014 15:22