UPDATE/ Cum se distrează un AGENT DE PAZĂ din Parcul Viva. Zona de fitness, transformată în TEREN DE FOTBAL (VIDEO)

UPDATE/ Cum se distrează un AGENT DE PAZĂ din Parcul Viva. Zona de fitness, transformată în TEREN DE FOTBAL (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE/ Reacţia Primăriei Galaţi nu a întârziat să apară. Astfel, pe adresa redacţiei am primit următoarele: "În urma articolului apărut astăzi, în ediţia on-line a cotidianului dumneavoastră, cu titlul ”Cum se distrează un AGENT DE PAZĂ din Parcul Viva. Zona de fitness, transformată în TEREN DE FOTBAL”, primarul municipiului Galați, Marius Stan, a dispus sancționarea firmei angajată de municipalitate pentru asigurarea pazei obiectivelor deținute de Primărie în oraș, printre care se numără și Parcul ”Viva”. Penalizarea va fi aplicată pe factura lunii iulie.

Directorul firmei de pază care are contract cu Primăria municipiului Galați și-a însușit sancțiunea, a semnat procesul verbal de constatare și a promis că îl va sancționa administrativ pe agentul respectiv, în urma unei anchete interne".


Am primit de la un cititor un clip video în care unul dintre agenţii de pază din Parcul Viva se relaxa în timpul programului. Totul s-a întâmplat zilele trecute în zona de fitness a parcului. În imaginile surprinse de către cititor, agentul joacă mingea fără nicio jenă în zona care-a fost gândită pentru ca gălăţenii să facă sport în aer liber. Interesant este şi faptul că mingea este şutată într-un perete care nu a fost destinat acestui lucru, agentul având alături alţi câţiva tineri, în timp ce în jurul lor se joacă copii mici. Toate acestea se petrec în timp ce la câţiva metri distanţă, pe terenul de sport amenajat special pentru astfel de activităţi, se joacă fotbal.

Dacă aţi fost martorul unei situaţii asemănătoare, ne puteţi semnala totul în secţiunea de comentarii.

Citit 3642 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Iulie 2014 14:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.