Campania VL "Eu vara nu dorm"/ Cât COSTĂ vacanţa în STAŢIUNILE Venus şi Saturn

Campania VL "Eu vara nu dorm"/ Cât COSTĂ vacanţa în STAŢIUNILE Venus şi Saturn
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Plecăm din staţiunea Jupiter, unde am fost în episodul anterior al campaniei „Eu vara nu dorm” şi ajungem în Venus şi Saturn. Şi de data aceasta, am dat o căutare pe internet şi am găsit, pentru dumneavoastră, diferite tarife de cazare, pentru toate buzunarele.

Venus - cazare între 110 şi 274 lei

În comparație cu staţiunile mai din nordul litoralului, Venus este o zonă destul de scumpă, dacă ne uităm la tarifele afişate pe internet de proprietarii pensiunilor şi hotelurilor de acolo. La Pensiunea  „Greaca 10”, cazarea într-o cameră dublă twin costă 110 lei, într-una matrimonială 140 de lei, iar dacă turiştii vor şi aer condiționat, trebuie să plătească în plus 15 lei pe zi. La Vila „21”, situată într-o zonă liniştită din stațiune, la doar cinci minute de plajă, găsiţi preţuri asemănătoare. Camera dublă costă 120 de lei, în timpul săptămânii, şi 150 de lei, în weekend, iar apartamentul cu două camere 300 de lei, de luni până sămbătă, şi 350 de lei, la sfârşitul săptămânii. Pe site-ul www.turistinfo.ro, proprietarii anunţă că-i vor prelua cu o maşină pe turiştii care sosesc cu trenul sau cu autocarul, fără nicio taxă suplimentară. Hotelul „Veronica” îşi aşteaptă oaspeţii în camera dublă twin, la preţul de 130 de lei şi în camera matrimonială, la 150 de lei, iar apartamentul cu două camere costă 230 de lei. Închirierea unei camere duble la Vila „Sunflower” vă ajunge 140 de lei, a celei cu trei locuri 170 de lei şi a celei cu patru paturi 200 de lei. Casa „Timerar”, situată vizavi de Lacul Venus,  promite camere răcoroase, cu pat matrimonial, televizor, internet,  mini-bar, aer condiţionat, uscător de păr, baie proprie cu duş, balcon cu sezlong şi măsuţă de cafea. Preţurile variază între 160 şi 260 de lei. Turiştii mai cu dare de mână şi pretențioşi, se pot caza la Hotelul „Sunset”, aflat la numai 5 minute de mers pe jos de centrul staţiunii. Complexul turistic include: hotel, bar de zi, un restaurant spaţios, loc de joacă pentru copii, o piscină exterioară pentru copii şi alta pentru adulţi - dotată cu jacuzzi, fântâni arteziene, căderi de apă şi lumini subacvatice. Pentru a beneficia de toate acestea, trebuie să plătiţi 274 de lei pe o cameră dublă.

CITEŞTE ŞI: Campanie VL „Eu vara nu dorm”/ Cât costă CAZAREA LA PENSIUNILE din Galaţi

Saturn - cazare modestă sau de lux

În Saturn, printre cele mai mici tarife de cazare le găsiți la Vila „Sorel”. Camera dotată cu televizor, frigider şi pat de două persoane costă 100 de lei pe noapte. Cu zece lei în plus, puteţi dormi într-o cameră dublă la Vila „Doina”, situată într-o zonă liniştită, care are o gradină mare, cu un foişor cu 4 mese mari şi bănci, unde puteţi lua masa cu întreaga familie. Tot aici, apartamentul cu două camere costă 150 de lei, iar cel cu trei camere 240 de lei. În staţiune, puteţi închiria apartamentul „Laura” doar pentru dumneavoastră, cu 200 de lei, în timpul săptămânii, respective 220 de lei, în weekend. Vila „Argentinia” le oferă turiştilor camera dublă cu 150 de lei şi camera triplă la 180 de lei. Puteţi petrece o vacanță reuşită pe litoral şi la Vila „Vraja Mării”. Aici, şederea de o noapte vă ajunge 220 de lei în camera dublă, 270 de lei în camera triplă şi 250 de lei într-o garsonieră. Condiţii de lux găsiţi la Vila „Diamond”, fie într-o cameră dublă, care costă 220 de lei, fie într-una cu trei locuri, la 250 de lei. În preţ sunt incluse micul dejun, prânzul şi cina.

CITEŞTE ŞI: Campanie VL "Eu vara nu dorm"/ Cât COSTĂ VACANŢA în Munţii Vrancei

Cum ajungem la destinaţie

Până la mare, drumul parcurs cu maşina este de 250 de kilometri, pe ruta Galaţi-Brăila-Ţăndărei-Cernavodă-Constanţa-Venus/Saturn. Dacă doriţi un drum bun şi relaxant, puteţi merge şi prin Munţii Măcin, traseul Galaţi-Tulcea-Babadag-Constanţa-Venus/Saturn.

Puteţi ajunge pe Litoral şi cu trenul Interregio Galaţi-Constanţa, care pleacă la 7.35, iar biletul întreg costă 69 de lei.

De asemenea, microbuzele pleacă din Galaşi către mare din oră în oră, de la 5 dimineaţa până la ora 17,00, din autogară sau de lângă Hotelul Magnus, de pe strada Oţelarilor. Tichetul costă 50 de lei.

Din gara Constanţa, luaţi maxi-taxiul spre Mangalia (10 lei călătoria), iar de la Mangalia aveţi autobuze de transport în comun spre Venus şi Saturn.

 

Citit 3471 ori Ultima modificare Vineri, 01 August 2014 17:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.