APEL la solidaritate/ Gălăţeni, haideţi să ne AJUTĂM semenii!

APEL la solidaritate/ Gălăţeni, haideţi să ne AJUTĂM semenii!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dorin Otrocol, prefectul judeţului Galaţi, face un apel, către toţi gălăţenii, la solidaritate cu sinistraţii din judeţele afectate de inundaţiile din ultimele zile, din sud-vestul ţării. „Este deosebit de important să ştii că nu eşti singur şi că ai sprijinul semenilor în astfel de nenorociri, iar gălăţenii cu siguranţă nu au uitat că întreaga ţară le-a fost alături în grelele încercări din 2005, 2007 sau 2013, când apele au lăsat mii de oameni fără agoniseala de-o viaţă. Îi rog, deci, pe toţi gălăţenii să ni se alăture în demersul pe care l-am iniţiat, în acest gest de omenie şi solidaritate”, a afirmat reprezentantul Guvernului în teritoriu.

În acest sens, Instituţia Prefectului, în colaborare cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Galaţi şi Crucea Roşie - Filiala Galaţi organizează o acţiune de strângere de alimente, apă şi bunuri de strictă necesitate pentru cei care au nevoie urgentă de sprijin. Puteţi dona: apă îmbuteliată, alimente neperisabile (făină, ulei, mălai, zahăr, orez etc), cazarmament nou (saltele, pături, perne, lenjerii etc), îmbrăcăminte nouă, încălţăminte nouă sau electrocasnice noi.

 

 

Punctul de colectare va funcţiona (începând din data de 4 august), la sediul Serviciului de Protecţie Civilă al I.S.U., din strada Eroilor, nr. 20 bis (vizavi de Consiliul Judeţului), de luni până vineri, între orele 8.00-16.00. De asemenea, Crucea Roşie are deschise trei puncte de colectare de alimente neperisabile, în cadrul proiectului Banca de alimente, în magazinele Carrefour, Metro şi XXL. Donaţii în bani (lei) se pot face în contul special deschis de Crucea Roşie, RO 07 RBCB 0141 0328 6783 0019, la Banca Comercială Română.

Citit 1400 ori Ultima modificare Vineri, 01 August 2014 18:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.