ECOGRAF NOU la Spitalul de Copii, printr-un CONTRACT atribuit pe SEAP
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

ECOGRAF NOU la Spitalul de Copii, printr-un CONTRACT atribuit pe SEAP
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipamentul de radiologie de la Spitalul de Copii "Sf. Ioan" va fi reparat în următoarea perioadă. În valoare de 176.330 de lei, lucrarea de reparare şi întreţinere a fost atribuită, în urma unei licitaţii publice la care au participat şase ofertanţi, firmei bucureştene Medrom Medical Systems SRL. Contractul cu numărul 180.328 a fost atribuit, potrivit Sistemului Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), pe data de 28 iulie 2014.

Tot la Pediatrie va fi adus şi un ecograf doppler color, în valoare de 241.700 lei. Potrivit SEAP, contractul pentru acest dispozitiv a fost atribuit tot unei firme bucureştene, Mediq Innovative Technologies. De altfel, doar acest operator economic a luat parte la licitaţia organizată pe SEAP. Contractul are numărul 180.3316.

Ecograful doppler le permite medicilor să facă investigaţii noninvazive care măsoară fluxul sangvin în anumite regiuni anatomice ale corpului uman sau ale fătului (cordon ombilical, creier, ficat, cord) pentru a evalua starea generală de sănătate a acestuia. În timpul unei sarcini ecografia doppler se poate realiza concomitent cu ecografia normală.

Citit 1172 ori Ultima modificare Duminică, 10 August 2014 19:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.