PARIURILE ZILEI: Ţintim câştiguri din Liga Campionilor

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lille – FC Porto sub 2,5 goluri (cotă 1,55)

De obicei, în cupele europene se joacă destul de închis prima manşă, fără riscuri şi implict fără prea multe goluri. Sperăm să nu fie o excepţie în acest caz din play-off-ul Ligii Campionilor, mai ales că FC Porto a fost o specialistă în meciuri cu goluri puţin sezonul trecut al cupelor europene, în partide le tur. Nici Lille nu este o adeptă a unui fotbal ofensiv, aspect vizibil în precedentele sale patru meciuri din acest început de sezon, dubla cu Grasshoper Zurich din precedentul tur preliminar al Ligii Campionilor şi primele două jocuri de campionat, toate cu un total de maxim două goluri/partidă.

 

Stjarnan – Inter Milano +1H 2 (cotă 1,85)

Partidă tot din play-off, dar din cealaltă competiţie europenă intercluburi, Europa League, în care mizăm pe o victorie a oaspeţilor la cel puţin două goluri diferenţă. Or fi cei de la Stjarnan pe primul loc în campionatul intern, fără înfrângere după 15 etape, dar vorbim despre o formaţie din Islanda, ţară unde nivelul fotbalistic este scăzut şi ale cărui reprezentate sunt mai mereu victime în cupele europene. Astfel, este greu de crezut că o echipă redutabilă, de talia lui Inter Milano, nu se va impune lejer.

 

Internacional – Sao Paolo 1 (cotă 1,85)

Mizăm pe un nou succes al celei mai în formă echipe din prima ligă braziliană. Internacional este pe locul doi, la numai două puncte în urma liderului şi vine după cinci victorii la rând. Sperăm să o bifeze şi pe a şasea, chiar dacă n-are un meci uşor, întâlnind a cincea clasată, dar altfel n-am fi avut o cotă atât de ridicată. În acest context, recomandăm a se paria cu prudenţă, fără sume prea mari, mai ales că şi Sao Paolo este în formă bună, cu un egal şi două victorii în ultimele trei etape.

Citit 4403 ori Ultima modificare Marți, 19 August 2014 17:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.