Gală CARITABILĂ pentru flautul gălăţencei Tina Roman

Gală CARITABILĂ pentru flautul gălăţencei Tina Roman
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gălăţeanca Tina Roman, absolventă a Liceului de Arte, a fost admisă, în luna februarie a anului acesta, la Conservatorul Internaţional de Muzică din Paris, o mare realizare atât pentru tânără, cât şi pentru oraşul nostru, întrucât ne face cinste peste hotare.

Însă flautul pe care îl deţine tânăra nu îi permite să ţină pasul cu, cursurile Conservatorului din Paris, întrucât i s-a spus că e „de grădiniţă”, fiind sfătuită să-şi cumpere unul performant, care costă 5.000 de euro.

Familia Tinei nu îşi permite să cumpere flautul de care aceasta are nevoie, dar, la iniţiativa unor oameni inimoşi, va fi organizat de Rotaract Galaţi un concert caritabil susţinut de Young Jazz Band, trupa din care Tina face parte.

Evenimentul caritabil, intitulat „Pe urmele lui Ravel”, va avea loc la Bankers Hubb joi, 28 august, începând cu ora 19,00, iar accesul se poate face pe baza de invitaţie.

Invitaţiile pot fi găsite la Bankers Hubb şi costă 200 lei, aceasta fiind contribuţia minimă. De asemenea, cei care vor să o ajute pe Tina Roman şi nu pot ajunge la eveniment o pot face donând în contul deschis pe numele ei la BRD: RO25BRDE180SV90192111800.

CITEŞTE ŞI: UTIL/ Cum poţi deveni DONATOR DE SÂNGE

Citit 938 ori Ultima modificare Miercuri, 27 August 2014 23:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.