Petrecere CARITABILĂ organizată de MOTOCICLIŞTII gălăţeni, vineri şi sâmbătă

Petrecere CARITABILĂ organizată de MOTOCICLIŞTII gălăţeni, vineri şi sâmbătă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Clubul de motociclişti Seawolves MC PC Galaţi organizează o nouă petrecere caritabilă, vineri şi sâmbătă, în Pădurea Gârboavele. Ediţia a II-a a Fire”n”Steel Bikers Party va reuni pasionaţii pe două roţi din toate colţurile ţării, fie ei membrii Seawolves sau nu. Toţi cei prezenţi se adună atât pentru a ajuta copiii nevoiaşi din Centrul de Plasament "Negru Vodă" din Galaţi, cât şi pentru a participa la o petrecere inedită între motociclişti. Prezentatorul evenimentului şi al jocurilor organizate în cadrul evenimentului este binecunoscutul Cristian Hrubaru, nelipsit la aproape toate întrunirile motocicliştilor.

Concursuri şi muzică bună

De la întrunirea cu scop caritabil nu vor lipsi concursurile (ştafeta de bere, sfoara, aruncarea greutăţii etc), concertele live, borşul de peşte din partea casei, grătarele şi berea rece. Vineri, în prima zi a acţiunii, vor urca pe scenă formaţii precum Numai pe Roşu, D.O.N., Daily News Band şi Shukar Nation (Iaşi). În cea de-a doua seară, sâmbătă, vor veni Foldaos, Inside (Iaşi), Hathor, Bronx (Târgu Mureş). Cei care nu vor să piardă niciun moment din petrecerea de bikeri au posibilitatea de a se caza la cort. Intrarea la întrunire se face pe baza unei donaţii constând în rechizite pentru copiii din Centrul de Plasament „Negru Vodă” din Galaţi.

Aceasta nu este prima acţiune caritabilă organizată de Seawolves Galaţi, ei reuşind să mobilizeze o mare parte din motocicliştii din oraş şi să strângă donaţii pentru copii nevoiaşi în mai multe perioade ale anului, de Ziua Copilului, de Paşti, sau cu ocazia sărbătorilor de iarnă, când membrii clubului se deghizează în Moş Crăciun şi aduc, pe motocicletă, daruri pentru prichindeii din centrele de plasament.

Citit 1494 ori Ultima modificare Joi, 28 August 2014 17:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.