Campania VL „Eu vara nu dorm”/ Cum să vizitezi Europa cu bani puţini

Campania VL „Eu vara nu dorm”/ Cum să vizitezi Europa cu bani puţini
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aţi muncit întregul an şi aţi pus deoparte bani pentru o vacanţă, dar nu sunteţi hotărâţi unde vreţi să mergeţi? Atunci e timpul să vă rezervaţi un sejur de două, trei sau patru nopţi într-o ţară străină, pentru că internetul este plin de oferte de tip "city break", care mai de care mai atractive. Profitaţi de preţurile reduse din afara sezonului estival şi mergeţi împreună cu familia sau doar cu persoana iubită într-o vacanţă perfectă în Europa.

De exemplu, în perioada 21-24 septembrie, puteţi face o călătorie în frumosul Paris, cu 329 de euro de persoană. Cazarea va fi într-o cameră dublă a Hotelului “Le Moulin Plaza”, situat la cinci minute de "Moulin Rouge" şi biserica „Sacre Coeur”, ce oferă acces rapid la multe alte obiective turistice. Sejurul include trei nopţi de cazare, mic dejun, bilet de avion din Bucureşti, taxă aeroport, bagaj de mână de zece kilograme şi check-in online. Dacă ajungeţi în Paris, nu puteţi rata o plimbare pe celebrul bulevard Champs-Elysees, considerat cel mai frumos din lume, care se întinde de la Piaţa Concorde până la Arcul de Triumf, o urcare în Turnul Eiffel, care se vede din orice punct al oraşului. Sunt musai de vizitat şi Catedrala Notre Dame, Muzeul Luvru sau Castelul Versailles.

Până pe 15 octombrie, este valabilă, pe internet, conform site-ului www.inforturism.ro, oferta de trei nopţi petrecute în Grecia, la Atena, cu 210 euro/persoană. Vă veţi caza într-o cameră dublă a Hotelului „Achilleas”, din centrul Atenei, la doar două minute de mers pe jos de Piaţa Syntagma, unde se află Parlamentul şi Grădina Naţională. În preţ sunt incluse cazarea pentru trei nopţi, mic dejun şi transport cu avionul (cursă Tarom), însă nu şi taxele de aeroport şi transportul aeroport-hotel-aeroport.

 

 

„Acropole” reprezintă locul în care a luat naştere civilizaţia greacă antică. Vestigiile templelor Parthenon şi Erechteion şi ale templului Atenei Nike sunt simbolurile Greciei şi cele mai vestite atracţii turistice. Iubitorii plimbărilor la pas pot găsi o atmosferă plăcută prin cartierele din zona veche a oraşului, cum ar fi Plaka, Thissio şi Monastiraki, pline de clădiri frumoase în stil neoclasic, străzi laterale înguste, mici restaurante, magazine şi câteva ruine antice.

Şi pentru Spania găsiţi pe internet o mulţime de oferte tip „city break”. Pe acelaşi site, un sejur de trei nopţi în Barcelona, la Hotelul „Albena”, costă 295 de euro de persoană. Acest hotel este situat în cartierul liniştit Sarrià-Sant Gervasi, la zece minute de centru. În preţ sunt incluse trei nopţi de cazare, bilet de avion, zbor low cost, taxe de aeroport, bagaj de mână şi asigurare medicală de călătorie. În oraşul spaniol aveţi o mulţime de locuri interesante de văzut în cele trei zile de vacanţă. “Sagrada Familia”, capodopera neterminată a lui Antonio Gaudi, este unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din Barcelona. Puteţi trece şi pe la Grădina Zoologică din Parcul de la Ciutadella, ce găzduieşte peste 7.000 de animale, unde vă puteţi bucura de un spectacol acvatic cu delfini sau cu balene ucigaşe. Merită să ajungeţi şi în zona veche a oraşului, „La Rambla”, la Monumentul lui Columb sau la Muzeul „Pablo Picasso”, care găzduieşte una dintre cele mai complete colecţii ale celebrului pictor.

Dacă nu aţi mai fost niciodată în Italia şi doriţi să vizitaţi această ţară cu bani mai puţini, acum este momentul! În perioada 21-24 septembrie, puteţi petrece un sejur de trei nopţi la Roma, cu 249 de euro de persoană, tarife ce includ mic dejun, bilet de avion din Bucureşti, taxă aeroport, bagaj de mână, check-in online. Veţi avea cazarea la Hotelul „Acropoli”, aflat la distanţă mică de una dintre principalele străzi comerciale din Roma, Via Nazionale. Dacă ajungeţi la Roma, puteţi vizita Colosseumul, Capela Sixtină, Panteonul, Biserica „San Pietro”, Fontana di Trevi şi multe alte obiective turistice.

Şi Londra îşi aşteaptă turiştii! În luna septembrie, puteţi ajunge în capitala Marii Britanii, cu numai 268 de euro de persoană, preţ ce include trei nopţi de cazare, bilet de avion dus-întors, taxe de aeroport şi bagaj de mână de maximum zece kilograme. Cazarea va fi la Hotelul „Holiday Inn Express Croydon”, situat în centrul orăşelului Croydon, la 20 de minute de mers cu trenul de London Victoria, London Bridge şi aeroportul din Gatwick. Turiştii pot vizita turnul cu ceas „Big Ben”, emblema capitalei britanice, roata gigantică „London Eye”, ce le oferă celor care urcă într-o capsulă din sticlă o privelişte de 360 de grade a întregii Londre, “Palatul Buckingham” - reşedinţa oficială a suveranei Regatului, muzeul figurilor de ceară „Madame Tussauds”, „Tower Bridge”, construit în urmă cu 100 de ani, pentru a le permite oamenilor să traverseze Tamisa, în timp ce podul se ridică pentru trecerea vapoarelor mari.

CITEŞTE ŞI: Campania VL „Eu vara nu dorm”/ Cât costă VACANŢA în Maramureş şi ce poţi VIZITA acolo

Citit 1553 ori Ultima modificare Vineri, 29 August 2014 19:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.