Minor gălăţean, la FURAT în Brăila/ A intrat pe geamul de la baie şi a luat bunuri în valoare de mii de lei

Minor gălăţean, la FURAT în Brăila/ A intrat pe geamul de la baie şi a luat bunuri în valoare de mii de lei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un minor gălăţean a escaladat fereastra de la baie a unui apartament din Brăila, aflat la parter, şi s-a apucat de furat. El a sustras mai multe bijuterii din aur şi argint şi alte bunuri electronice, în valoare totală de 7.000 de lei, potrivit obiectivbr.ro.

Poliţişti de la Biroul de Investigaţii Criminale - Compartimentul furturi din patrimoniu l-au identificat pe B.O.(15 ani), din municipiul Galaţi, suspectat că, în perioada 17-22 iulie 2014, a comis un furt din locuinţă. Profitând de faptul că proprietarul brăilean Nicu M. (56 de ani) nu se afla la domiciliu, prin forţarea şi escaladarea ferestrei de la baie, situată la parterul blocului, ar fi pătruns în locuinţă.

"De aici ar fi sustras mai multe bijuterii din aur şi argint şi alte bunuri electronice, în valoare totală de 7.000 de lei. În urma investigaţiilor efectuate, 10% din prejudiciu a fost recuperat şi predat persoanei vătămate", a precizat insp. principal Jenel Şogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Citit 1018 ori Ultima modificare Sâmbătă, 30 August 2014 20:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.