COMPORTAMENTUL medicilor şi al asistenţilor, în vizorul MINISTERULUI SĂNĂTĂŢII

COMPORTAMENTUL medicilor şi al asistenţilor, în vizorul MINISTERULUI SĂNĂTĂŢII
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Compartimentul de Integritate din cadrul Ministerului Sănătăţii (MS) va distribui în toate spitalele gălăţene chestionare ce privesc integritatea cadrelor medicale, în relaţiile acestora cu pacienţii.

"Aceste formulare vor fi atât pe hârtie, cât şi în format electronic, pentru cei care vor vrea să acceseze serviciile acasă, după ce se vor gândi un pic mai bine. Toate formularele vor fi centralizate. Va fi un om responsabil cu aşa ceva în fiecare spital", a spus coordonatorul Compartimentului de Integritate din cadrul ministerului, Cristian Petcu.

Chestionarele vor viza atât calitatea serviciilor medicale, cât şi comportamentul angajaţilor din spitale în raport cu pacienţii. Documentele vor fi ataşate la fişele de control ale pacienţilor. Totuşi, oficialul din minister nu a înaintat şi o dată exactă de la care iniţiativa va intra în vigoare.

Între timp, în cazul în care consideraţi că aţi fost victima unui abuz într-un spital gălăţean, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

CITEŞTE ŞI: ACUZAȚII GRAVE la adresa Spitalului Judeţean. Un pacient RUPE TĂCEREA (AUDIO)

Citit 2567 ori Ultima modificare Luni, 01 Septembrie 2014 17:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.