Micuţa Mihaela Mogodan a CÂŞTIGAT bicicleta competiţiei "Juniorii pedalează"

Micuţa Mihaela Mogodan a CÂŞTIGAT bicicleta competiţiei "Juniorii pedalează"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aproximativ 50 de copii, cu vârste cuprinse între 6 şi 14 ani, au participat, în weekend, la competiţia de îndemânare pe bicicletă „Juniorii pedalează”, organizată de Asociaţia „Bike Works”.

Bine pregătiţi, cu toţii au reuşit să parcurgă, într-un timp destul de scurt, toate probele cu obstacole care le-au pus la încercare măiestria: mers printre jaloane, traversarea unei scânduri înguste, oprire la punct fix, conducerea bicicletei cu o singură mână pe ghidon.

După ce distracţia a luat sfârşit, participanţii au primit medalii şi diplome pentru participare, iar cei care s-au făcut remarcaţi au urcat pe podium şi au plecat acasă cu trofee pentru locurile obţinute, dar şi cu alte cadouri.

Marele premiu, o bicicletă Sprint, a fost câştigată de o fetiţă de 11 ani - Mihaela Mogodan, care s-a bucurat că şi-a înlocuit bicicleta veche cu care a concurat cu una nou-nouţă.

Scopul concursului a fost de a-i încuraja pe cei mici să meargă pe bicicletă şi de a-i învăţa cum să se ferească de pericole atunci când ies în parcuri ori se plimbă pe lângă bloc.

Citit 1514 ori Ultima modificare Luni, 08 Septembrie 2014 17:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.