Un gălăţean şi-a BĂTUT copilul de 11 ani până l-a BĂGAT ÎN SPITAL

Un gălăţean şi-a BĂTUT copilul de 11 ani până l-a BĂGAT ÎN SPITAL
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un copil de 11 ani a ajuns de urgenţă la spital după ce a fost bătut de propriul tată. Micuţul a fost acostat de tatăl său chiar în momentul în care ieşea din bloc. Copilul a reuşit să scape din mâinile agresorului şi s-a refugiat în casă, unde i-a spus mamei sale întreaga poveste.

Speriată, femeia a alertat autorităţile, cărora le-a povestit că nu este prima dată când micuţul este bătut de cel care i-a dat viaţă. Se pare că micuţul este nevoit să locuiască în acelaşi apartament cu părinţii săi recent divorţaţi. Mai mult, femeia crede că fostul său soţ îl bate pe băiat tocmai pentru a o obliga să părăsească apartamentul. De data aceasta, însă, bătaia l-a băgat pe băiat în spital, unde va rămâne sub supravegherea medicilor. „Copilul este într-o stare stabilă, dar este foarte speriat. A fost internat cu leziuni la nivelul abdomenului”, ne-a declarat Geta Badiu, directorul medical al Spitalului de Pediatrie Galaţi.

Cazul a intrat şi în atenţia celor de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, care vor face o anchetă. „Echipele noastre vor demara o anchetă şi vor discuta cu toate părţile implicate. Vom vedea despre ce este vorba şi vom discuta dacă este cazul să luăm copilul din familie. Se poate merge chiar şi până la decăderea din drepturile părinteşti”, ne-a explicat Nicoleta Ioviţă, purtătorul de cuvânt al DGASPC Galaţi.

O anchetă vor face şi poliţiştii gălăţeni. „În urma unui conflict în familie, am fost sesizaţi prin numărul unic de urgenţă 112. S-a deschis o anchetă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe”, ne-a spus Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Mama copilului este decisă să îl dea în judecată pe agresor, pentru că îşi doreşte ca micuţul să fie în siguranţă.

Citit 2225 ori Ultima modificare Luni, 08 Septembrie 2014 17:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.