Copiii săraci au nevoie de ghiozdane! Gălăţenii au inimă mare

Copiii săraci au nevoie de ghiozdane! Gălăţenii au inimă mare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Campania „Vreau şi eu să merg la şcoală”, organizată de Fundaţia „Inimă de copil” din Galaţi, este în plină desfăşurare, iar reprezantanţii organizaţiei se declară mulţumiţi de rezultatele de până acum. Ei ne-au transmis că au primit aproximativ 40 de ghiozdane gata echipate.

Zece dintre acestea au fost donate de gălăţeanca Oana Mârzac, care declară că „A dărui mă împlineşte. Zâmbetul unui copil mă va ajuta mereu să trec peste situaţiile mai grele ale vieţii. Faptul că dăruieşti, te ajută să fii mai aproape de Dumnezeu, mai bun, pentru că iubirea de oameni înseamna iubirea de sine”.

O altă firmă din Galaţi a dăruit 20 de ghiozdane copiilor din Centrul de Zi de la Pechea, iar celelalte rechizite au venit din partea unor oameni care au vrut să rămână anonimi. De asemenea, mai mulţi elevi de la Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri” au ales să-i ajute pe copiii nevoiaşi şi au făcut donaţii în valoare de 450 de lei. „Mai avem multe promisiuni pentru perioada imediat următoare. Sunt grupuri de elevi şi profesori care urmează doneze după începerea anului şcolar. Aşteptăm cu nerăbdare cadourile lor”, ne-a spus Amalia Chirică, reprezentantul fundaţiei.

Cei care vor să ajute un copil să meargă la şcoală pot dona, până pe 30 septembrie, la sediul ONG-ului de pe strada Furnaliştilor, numărul 24, din Micro 20, rechizite sau bani.

 

CITEŞTE ŞI: Vacanţă la mare cu "FAMILIA ADOPTIVĂ" de la Fundaţia „INIMĂ DE COPIL” (GALERIE FOTO)

Citit 1083 ori Ultima modificare Vineri, 12 Septembrie 2014 17:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.