Serviciul de Ambulanţă al Judeţului Galaţi va primi BANI ÎN PLUS, PROMITE ministrul Sănătăţii

Serviciul de Ambulanţă al Judeţului Galaţi va primi BANI ÎN PLUS, PROMITE ministrul Sănătăţii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Serviciul de Ambulanţă al Judeţului (SAJ) Galaţi va primi va primi fonduri suplimentare de la Ministerul Sănătăţii (MS), în urma rectificării bugetare care va avea loc în această toamnă. Nicolae Bănicioiu, ministrul Sănătăţii, a spus că banii vor fi distribuiţi pentru investiţii în infrastructură, reparaţii la parcul auto, deblocarea de posturi, dar şi pentru promovarea personalului deja existent pe posturi.

Referindu-se la situaţia la nivel naţional, Bănicioiu a explicat faptul că are încredere în serviciile de ambulanţă şi că există o colaborare foarte bună cu serviciul integrat al acestor instituţii. "Cunosc serviciile de ambulanţă atât ca pacient, cât şi ca profesionist în sistem. Respect această specialitate şi cred că avem la ora aceasta cel mai performant serviciu din domeniu", a spus Bănicioiu, citat de Agerpres.

Într-un material apărut în ziarul nostru pe data de 4 septembrie, vă informam că în cadrul SAJ Galaţi lucrează în prezent 225 de angajaţi, doar jumătate din numărul de care ar fi nevoie. De asemenea, multe dintre cele 45 de maşini folosite pentru intervenţii medicale au deja un grad ridicat de uzură.

CITEŞTE ŞI: MAŞINI cu sute de mii de kilometri la bord la SERVICIUL de AMBULANŢĂ Galaţi

Citit 1132 ori Ultima modificare Luni, 15 Septembrie 2014 18:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.