STRADĂ din Galaţi rămasă ÎN BEZNĂ de la Paşti! PRIMĂRIA dă lumină... pe hârtie

STRADĂ din Galaţi rămasă ÎN BEZNĂ de la Paşti! PRIMĂRIA dă lumină... pe hârtie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cam de pe la Paşti încoace, oamenii care locuiesc pe strada Cluj circulă orbecăind odată cu lăsarea serii, din cauza unor probleme la stâlpii de iluminat. Cu toate că au făcut sesizări în nenumărate rânduri către Primăria municipiului Galaţi, defecţiunea nu a fost rezolvată nici până acum, potrivit acestora. În urma unor sesizări făcute de către unul dintre locatarii blocului D3, Aurel Pătrăşcan, municipalitatea a răspuns în scris că defecţiunea iluminatului public aferent blocului în care locuieşte a fost rezolvată în data de 20 august. În realitate, chiar şi după această dată stâlpii au continuat să refuze să se aprindă.

 

 

„La data de 24.07.2014, am depus la registratura Primăriei o sesizare privind iluminatul public pe strada Cluj, între blocul D1 şi blocul D5, lângă Farmacia Paracelsus. De asemenea, şi pe tronsonul din spatele blocului D2A, cuprins între strada Cluj şi strada Nae Leonard nu există lumină, este întuneric beznă. Primăria mi-a răspuns că au soluţionat problema, dar minte, pentru că nu au rezolvat nimic”, ne-a spus domnul Pătrăşcan.

 

 

Situaţia a fost confirmată şi de alţi vecini, respectiv de doamnele Ioana Boga şi Zoia Munteanu.

„Ţi-e şi teamă să mergi noaptea. Ce-i drept, am văzut când au venit şi au verificat stâlpul, într-o noapte, s-a aprins la verificare, probabil este o problemă la circuit, dar să vină să-l repare. Plătim impozite, merităm şi noi lumină”, ne-a spus doamna Munteanu care stă la parterul scării 2 a blocului D3.

Lucrare comandată săptămâna trecută

Chiar dacă în răspunsul Primăriei către domnul Pătrăşcan, semnat de către Directorul Radu Dinu şi şeful Serviciului de Utilităţi Publice, Lurenţiu Jalbă, scria că problema s-a rezolvat de luna trecută, potrivit directorului Direcţiei Generale de Servicii Publice, Silviu Bacalum, au fost schimbate două becuri săptămâna trecută pe strada Cluj şi mai urmează remedierea celorlalte probleme existente săptămâna aceasta.

„Au fost înlocuite două becuri, vineri, urmează remedierea defecţiunilor la doi stâlpi, care au probleme de circuit. Acest lucru se va întâmpla într-o zi sau două. Am dat comandă către Luxten, pentru a rezolva problemele, de săptămâna trecută”, ne-a spus domnul Bacalum.

 

Citit 1037 ori Ultima modificare Marți, 16 Septembrie 2014 23:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.