PRIMĂRIA A TĂIAT COPACII de pe FALEZĂ, dar a CONTESTAT AMENDA
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

PRIMĂRIA A TĂIAT COPACII de pe FALEZĂ, dar a CONTESTAT AMENDA
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primăria a contestat, în instanţă, procesul-verbal de amendă întocmit de Garda de Mediu, în urma tăierii copacilor de pe taluzul Falezei, fără avizul Agenţiei de Protecţia Mediului. În acest moment, potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei municipiului Galaţi, Emanuela Turcu, instituţia aşteaptă decizia instanţei. De asemenea, acesta ne-a mai spus că, în paralel, se derulează şi ancheta internă pentru a lămuri cine a fost persoana care a încălcat dispoziţiile primarului de a sista orice tăiere la începutul lunii august.

„La finalizare, vom comunica rezultatele şi eventualele sancţiuni”, a subliniat purtătorul de cuvânt. În teorie, răspunsul ar fi destul de simplu, pentru că lucrările de acest gen sunt aprobate de către Direcţia Generală de Infrastructură şi Lucrări Publice, astfel că toate tăierile au fost avizate de către directorul Direcţiei, respectiv Radu Dinu.

Reamintim că, la începutul lunii septembrie, Garda de Mediu Galaţi a amendat Primăria cu 40.000 de lei, pentru tăierea fără aviz de mediu a copacilor de pe taluzul Falezei.

CITEŞTE ŞI: (FOTO) PRIMĂRIA TAIE COPACII de pe Faleza Superioară FĂRĂ AUTORIZAŢIE de mediu!

Citit 1664 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Septembrie 2014 18:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.