Unde şi cum vă puteţi petrece TIMPUL LIBER în următoarele zile

Unde şi cum vă puteţi petrece TIMPUL LIBER în următoarele zile
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În Divino, două zile de petrecere

Petrecerile în clubul Divino încep de astăzi, 19 septembrie 2014, când gălăţenii se pot distra pe muzica mixată de DJ Seva. Fetele au intrarea liberă, iar băieţii trebuie să plătească 20 de lei. Sâmbătă, organizatorii promit pentru cei prezenţi un super spectacol de lumini, multe artificii, cele mai frumoase animatoare, dar şi alte surprize. Invitaţii serii vor fi Dj Lerim şi Mc Ony. Intrarea costă 10 lei pentru fete şi 20 de lei pentru băieţi.

Concert „Anton Pann” la Galaţi

Sâmbătă, la ora 17,30, la Centrul Multicultural „Dunărea de Jos”, de pe strada Domnească, numărul 91, va fi inaugurată o expoziţie de ilustrate vechi cu portul popular românesc şi biserici construite în secolele XVII-XVIII. Apoi, în premieră, publicul va putea asista la un spectacol impresionant al formaţiei Anton Pann” din Bucureşti.

De la 18,45, timp de o oră, vizitatorii pot asculta compoziţiile muzicale ale domnitorului Dimitrie Cantermir, dar şi muzică veche medievală românească din perioada secolelor al XVIII-lea şi al XIX-lea. Grupul Anton Pann a prins contur în primăvara anului 2003 şi este alcătuit din Constantin Răileanu, Alexandru Stoica, Ghassan Bouz, Andrei Zamfir şi Sabin Penea. În deschiderea spectacolului, voluntarii Asociaţiei "Tinerii şi Viitorul” vor prezenta câteva dansuri româneşti. Intrarea la spectacol este liberă.

Cele două evenimente, organizate de „Direcţia Judeţeană pentru Cultură”, Asociaţia „Galaţi, oraşul meu”, Asociaţia „Tinerii şi Viitorul”, Asociaţia pentru Promovarea Patrimoniului Cultural”, Asociaţia „Fairventures Lower Danube” şi Centrul Cultural „Dunărea de Jos”,  fac parte din lista acţiunilor desfăşurate la Galaţi, cu ocazia Zilelor Europene ale Patrimoniului.

Distracţie în paşi de dans

Iubitorii muzicii latino sunt aşteptaţi sâmbătă, începând cu ora 20,00, să petreacă o seară nebună de salsa în Paris Cafe. Gazdele promit shot-uri din partea casei pentru cei mai energici dansatori şi un premiu surpriză pentru cel mai bun dansator, care va fi desemnat de juriul format ad-hoc.

Jam-ul de sâmbătă în Cheers Pub

Sâmbătă, de la ora 21,00, începe binecunoscutul „atotputernic, atotcuprinzător şi atotîndulcitor jam de sâmbătă”, în Cheers Pub. Florin Chiriac îi învită pe toţi petrecăreţii la o seară perfectă, alături de vechi prieteni ce vor cânta tot felul de piese rock şi folk. Cei prezenţi trebuie să vină încărcaţi cu multă voie bună, pentru că distracţia se va întinde până în zorii zilei.

Horă românească sub formă de flash mob

Duminică, la ora 17,30, pe aleea pietonală din zona Elice, va începe un flash mob popular. Evenimentul este organizat de Centrul Cultural „Dunărea de Jos”, în colaborare cu Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Iaşi, cu prilejul Zilei Cooperării Europene. Membrii Ansamblului „Doina Covurluiului”, îmbrăcaţi în costume populare, vor prezenta o suită de dans popular specifică zonei noastre şi vor iniţia o horă tradiţională, la care vor participa aproximativ 150 de persoane de la Şcoala de Dans Popular, care vor purta ii, cămăşi tradiţionale, ori costume populare. Toţi gălăţenii care vor fi atunci prin zonă şi vor dori să danseze, vor putea să intre în imensa horă.

Distracţie de groază în Paris Cafe

Cu ocazia zilei de naştere a celui mai cunoscut autor de thriller, horror şi macabru, Stephen King, localul Paris Cafe, va găzdui duminică, 21 septembrie, expoziţia de fotografie „Ghouls, Kings and Thrills”, semnată de Iulia Kelt. La eveniment va fi prezent şi unicul make-up artist de tip science fiction/horror din Galaţi, Iliescu Cristina. În plus, iubitorii de film vor putea viziona pe terasă pelicula horror psihologică „The Shining” (1980), cu Jack Nicholson în rolul principal. De asemenea, organizatorii promit multe concursuri şi premii surpriză, în special pentru cei care vin într-o ţinută horror.

Întâlnire cu Păcală

Duminică, 21 septembrie, de la ora 10,30, pe scena Teatrului de Păpuşi din Galaţi se va juca spectacolul „Păcală", în regia lui Daniel Stanciu. Toate peripeţiile personajelor sunt punctate de o ilustraţie muzicală antrenantă, aparţinându-i lui Jou-Jou Drăgan. Din distribuţie fac parte actorii Eduard Şişu, Marian Sterian, Aurelian Iorga, Rodica Panu, Narcisa Dumitriu şi Elena Marin. Preţul biletelor este de opt lei pentru copii şi zece lei pentru adulţi.

Trupa Talisman, în concert caritabil la Tecuci

Formaţia „Talisman” va concerta timp de trei zile la Tecuci, în cadrul campaniei caritabile „Îngeri pentru îngeri”. Pe 19, 20 şi 21 septembrie, pe scena amplasată la Casa de Cultură, din centrul oraşului, va urca cunoscuta formaţie, dar şi alţi cântăreţi de muzică uşoară şi populară, spectacolele desfăşurându-se zilnic, între orele 18,00 şi 23,00. Întregul turneu este dedicat lui Mihai Oprea Nectarie, un copilaş de numai un an, care s-a născut cu grave probleme neuro-motorii şi de vedere. El are mare nevoie să ajungă în Statele Unite, în Detroit, la tratament, deoarece şansele lui de vindecare sunt foarte mari.

Intrarea la concert este liberă. Toate fondurile provenite din vânzarea ultimului album Talisman, intitulat „Angels”, vor fi donate familiei şi îl vor putea ajuta pe micuţ să vadă şi să meargă.

În zona Casei de Cultură vor fi amplasate şi restaurante, tarabe cu dulciuri de casă şi preparate culinare româneşti, obiecte ale meşterilor populari, dar şi un mic parc de distracţii.

Concert Mandinga în Teatris

Vineri, 26 septembrie, de la ora 21,00, trupa Mandinga va face mare spectacol pe scena localului Teatris din Galaţi. Hituri precum „Viva la fiesta”, „Zaleilah”, ori „Cinema”, şi multe altele, vor putea fi ascultate live atât de fani, cât şi de doritorii de distracţie. Biletul costă 70 de lei.

Începe sezonul balurilor liceenilor

Vineri, 3 octombrie, de la ora 21,00, clubul Divino din Galaţi dă startul noului sezon de baluri pentru liceeni, cu evenimentul Highschool Nights. Pe lângă obişnuitul concurs de miss şi mister, acolo va fi organizată şi o mare petrecere, alături de Partydul Kiss Fm. Balul-concurs va fi prezentat de cunoscutul om de radio Dan Finţescu. Biletul de intrare costă 20 de lei.

Şi în clubul Infinity din Galaţi se va organiza un bal pentru elevi. Superbalul liceelor, ajuns deja la a treia ediţie, va începe vineri, 26 septembrie. Invitatul special al serii va fi binecunoscutul cântăreţ F. Charm. Hituri precum „Aproape de tine”, „30 grade”, „Cod roşu”, dar şi multe altele, pot fi auzite live de toţi cei prezenţi la eveniment. Preţul biletului la intrare este 25 de lei, iar cei care vor să ajungă la petrecere trebuie să se grăbească, pentru că tichetele sunt în număr limitat.

Citit 1548 ori Ultima modificare Vineri, 19 Septembrie 2014 13:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.