Galaţiul a fost luat cu asalt de BICICLIŞTI

Galaţiul a fost luat cu asalt de BICICLIŞTI
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aproximativ 40 de împătimiţi ai mersului pe bicicletă au participat, duminică, 21 septembrie 2014, la concursul „Dunărea Galaţi MTB Race”, organizat de Clubul de Ciclism Galaţi, în pădurea de lângă Stadionul "Dunărea". Traseul de un kilometru a putut fi străbătut atât de cel mai mic participant, un băieţel de şapte ani, cât şi de cel mai în vârstă sportiv, de aproximativ 50 de ani. Toţi cei care au trecut de linia de final au primit diplome, medalii şi diferite premii, ce au constat în accesorii pentru biciclete.

Distracţia a continuat şi după-amiază, la „Marea Bicicleală”. La adunarea de la Elice au spus prezent 110 persoane, de toate vârstele. Cristian Mircioi, unul dintre organizatori, a declarat că acţiunile pe două roţi s-au dovedit a fi un real succes, cu dublu rol: să încurajeze gălăţenii să se plimbe cu bicicleta pe străzi şi să fie văzuţi de autorităţi.

„Am vrut să tragem un semnal de alarmă, să le arătăm celor din Primărie că existăm, că suntem în număr destul de mare, însă nu avem piste pentru biciclişti aşa cum trebuie”, ne-a spus Cristian Mircioi.

CITEŞTE ŞI: Semimaraton CARITABIL la Galaţi/ Aleargă pentru o CAUZĂ NOBILĂ

Citit 1294 ori Ultima modificare Luni, 22 Septembrie 2014 18:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.