Agonie prelungită pentru Casa de Cultură a Studenţilor Galaţi

Agonie prelungită pentru Casa de Cultură a Studenţilor Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La două săptămâni după ce Electrica SA a hotărât să sisteze furnizarea curentului electric către Casa de Cultură a Studenţilor (CCS) Galaţi, instituţia de pe strada Ştiinţei a fost scoasă din beznă, după ce o parte a datoriei a fost achitată. Este vorba mai exact de suma de 10.000 de lei, bani proveniţi din fondurile proprii ale instituţiei.

"O parte din bani ne-au intrat în cont după ce Casa Veche Pub şi-a plătit în avans chiria, iar restul provine din contractele de închiriere a spaţiului pentru antenele GSM de pe clădire. Energia electrică este garantată acum inclusiv în prima săptămână din luna noiembrie, după care va trebui să plătim din nou", ne-a declarat Dorin Coteţ, directorului CCS.

Compartimentele secretariat, economic şi cultural şi-au reluat acum activitatea în sediul propriu, după ce în urmă cu două săptămâni fuseseră mutate într-un cămin studenţesc.

Situaţia a fost rezolvată însă doar pe moment, CCS Galaţi având nevoie de bani pentru a putea funcţiona şi pe perioada iernii. Fondurile ar trebui să vină de la Ministerul Tineretului şi Sportului. "Chiar astăzi (1 octombrie - n.r.) voi avea o întâlnire la minister pentru a încerca să fac rost de banii necesari. De decizia care se va lua la Bucureşti depinde soarta CCS Galaţi", a adăugat Dorin Coteţ.

CITEŞTE ŞI: FOTO/ Se pregăteşte un TUN IMOBILIAR la CASA de CULTURĂ a STUDENŢILOR?

Citit 1924 ori Ultima modificare Marți, 30 Septembrie 2014 19:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.