VASLUI/ Medicul pediatru ACUZAT de neglijenţă în cazul fetiţei moarte a intrat în concediu medical
Foto: Sursa foto: dcnews.ro

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Medicul pediatru acuzat de neglijenţă în cazul unei fetiţe în vârstă de patru ani, care a decedat la Spitalul Municipal din Huşi, a intrat în concediu medical, potrivit reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Vaslui, citaţi de agerpres.ro.

Floreta Bianu, care era de gardă în noaptea când fetiţa a fost dusă cu salvarea la spital, urmează să fie prezentă în faţa unei comisii de anchetă, care se va întruni la începutul săptămânii viitoare. Comisia va stabili dacă protocoalele medicale au fost respectate în cazul fetiţei decedate după ce a primit antibiotic, fără să fie testată în prealabil.

Între timp, la spitalul huşean, unde Floreta Bianu era singurul medic pediatru, gărzile fiind asigurate cu medici de alte specialităţi, activitatea a fost practic blocată.

O familie din satul vasluian Plopi, comuna Buneşti-Avereşti, acuză cadrele medicale de la Spitalul Municipal Huşi pentru decesul fetiţei lor în vârstă de patru ani, căreia i s-a administrat tratament antibiotic fără să fi fost testată în prealabil.

CITEŞTE ŞI: VASLUI: CUTREMURĂTOR/ Fetiţă de patru ani moartă după o injecţie la spital

Citit 1686 ori Ultima modificare Joi, 15 Februarie 2018 17:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.