Programul RABLA 2014: TICHETE EPUIZATE
Foto: Foto: Monica Zanet

Programul RABLA 2014: TICHETE EPUIZATE
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Toate cele 17.000 de tichete Rabla pentru persoane fizice au fost rezervate, cu o lună înainte de termenul-limită, ministrul Mediului, Attila Korodi, declarând că va fi gândit până la sfârşitul anului programul Rabla 2015.

Luni a fost rezervat ultimul tichet electronic destinat persoanelor fizice prin programul Rabla 2014, informează un comunicat al Ministerului Mediului. Acesta a fost lansat în luna aprilie şi a dat posibilitatea ca 17.000 de români să îşi înlocuiască maşinile vechi, poluante, cu altele noi, cu emisii reduse, beneficiind la cumpărare de o reducere de 6.500 de lei.

Programul este deja la a zecea ediţie, fiind unul dintre cele mai longevive programe guvernamentale. Ministrul Attila Korodi precizează că este pentru prima dată când tichetele sunt epuizate înainte de termenul-limită. "Plecând de la succesul programului din acest an, dar şi de la rezultatele înregistrate în toţi cei zece ani de când funcţionează, vom gândi până la finalul anului cum va arăta programul în 2015", a mai declarat Korodi.

CITEŞTE ŞI: Programul "PRIMA MAŞINĂ" începe de la 1 noiembrie. Cine va avea acces şi care sunt CONDIŢIILE

Citit 958 ori Ultima modificare Marți, 14 Octombrie 2014 19:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.