UPDATE/ Vrancea: Dosarul poliţistei băute care a spulberat un chioşc de ziare ajunge la Galaţi
Foto: Sursa foto: gandul.info

UPDATE/ Vrancea: Dosarul poliţistei băute care a spulberat un chioşc de ziare ajunge la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE/ La audieri, poliţista a recunoscut că s-a aflat la volanul maşinii şi a avut şi o explicaţie pentru faptul că a plecat de la locul accidentului. Potrivit unor surse oficiale, atât ea, cât şi colegii ei ar fi spus că au plecat deoarece s-ar fi speriat, după ce, la faţa locului, imediat după incident, ar fi ajuns mai mulţi taximetrişti, care nu s-ar fi comportat tocmai civilizat.

În primă fază, cercetările au fost efectuate de poliţişti şi un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, urmând ca dosarul să fie înaintat la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galaţi, pentru continuarea verificărilor. Asta pentru că Monica Gogu este ofiţer.

Mai multe puteţi citi pe "Monitorul de Vrancea" ==>> http://www.monitorulvn.ro/articole/video-si-galerie-foto-o-politista-bauta-a-daramat-cu-bmw-ul-un-chio-c-a-ranit-o-femeie-apoi-a-parasit-locul-faptei_2_168935.html


O poliţistă de la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Vrancea, aflată sub influenţa alcoolului, a intrat, în această dimineaţă, cu o maşină de teren într-un chioşc din Focşani, distrugându-l în totalitate şi rănind-o pe vânzătoare, imediat după accident poliţista părăsind zona, a transmis vranceamedia.ro. Accidentul a avut loc la ora 4,45. Polițista s-a dus la Poliție după o oră.

Maşina era condusă de Paula Monica Gogu, în vârstă de 26 de ani, din Odobeşti. care se afla la volanul autoturismului BMW X5, aparţinând unui coleg de-al său. În momentul accidentului, în maşină se mai aflau doi poliţişti.

În urma testării cu aparatul alcooltest, rezultatul alcoolemiei a fost 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Vânzătoarea care se afla în chioşc în momentul accidentului a fost doar rănită, scăpând cu viaţă pentru că a reuşit să iasă înainte ca acesta să fie distrus în totalitate de maşina condusă de către poliţistă.

Află detalii despre acest accident teribil pe vranceamedia.ro ==>> http://vranceamedia.ro/video-politista-monica-gogu-de-la-serviciul-economic-intrat-cu-masina-statia-de-autobuz-de-la-capela/

Sursa foto: vranceamedia.ro:

Citit 4271 ori Ultima modificare Sâmbătă, 18 Octombrie 2014 15:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.