ZONE DE EVITAT/ Pe unde se lucrează săptămâna viitoare
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

ZONE DE EVITAT/ Pe unde se lucrează săptămâna viitoare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În perioada 20 – 24 octombrie, pe mai multe străzi din Galaţi este posibil ca circulaţia rutieră şi pietonală să fie afectată din cauza unor lucrări de reabilitare, potrivit unui comunicat trimis de către Primăria municipiului Galaţi.

Potrivit graficului de lucrări pus la dispoziţie de către Primăria municipiului Galaţi, săptămâna viitoare vor fi executate lucrări de frezare şi asfaltare pe străzile Moruzzi, Gara 8, Feroviarilor şi Cosminului. În acelaşi interval, se vor face lucrări de reparaţie la trotuare pe străzile Feroviarilor (adiacent bloc C10), în Micro 19 (aferent blocurilor R5, R6, R7), în Micro 20 (zona Hotel Magnus) şi pe strada Siderurgiştilor (adiacent blocuri SD9 şi SD10). Lucrări de reparaţii se fac şi la parcări în Micro 17 (adiacent blocurilor B12 şi B13), strada Oltului (adiacent bloc C14) şi strada Enăchiţă Văcărescu colţ cu strada Oltului. Astfel, municipalitatea continuă lucrările pe străzile Gara 8, Feroviarilor şi Cosminului, dar şi la parcările din Micro 17, zone în care s-au efectuat lucrări şi săptămâna trecută.

Primăria municipiului Galaţi îşi cere scuze pentru eventualele neplăceri ce vor apărea în trafic din cauza acestor lucrări şi mulţumeşte pentru înţelegere.

CITEŞTE ŞI: Cât mai durează lucrările pe strada Traian

Citit 1200 ori Ultima modificare Vineri, 17 Octombrie 2014 20:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.